Stoiximan Super League

Με πίστη στο «Καραϊσκάκη» και… ανησυχία για Τούμπα

Η νίκη του ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο επί του Ολυμπιακού Βόλου με 3-0 τόνωσε την αυτοπεποίθηση όλων στα τάξεις της ομάδας εν όψει της πρώτης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ, την ερχόμενη Τετάρτη στο «Καραϊσκάκη». Έντονη ανησυχία για τιμωρία της έδρας και διεξαγωγή των αγώνων με τους «ερυθρόλευκους», ίσως και τον Παναθηναϊκό χωρίς κόσμο.

Η νίκη του ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο επί του Ολυμπιακού Βόλου με 3-0 τόνωσε την αυτοπεποίθηση όλων στα τάξεις της ομάδας εν όψει της πρώτης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ, την ερχόμενη Τετάρτη στο «Καραϊσκάκη».

Πέρα από ένα καλό πλασάρισμα εν όψει των πλέι οφ στο πρωτάθλημα και τη συνέχιση της καλής πορείας στο Europa League, στόχος του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και για να επιτευχθεί είναι αναγκαίο ένα καλό αποτέλεσμα στο ερχόμενο ματς. Εκτός μάχης θα είναι και πάλι ο Βίκτορ Βιτόλο, ο οποίος θα χάσει και τη ρεβάνς της Τούμπας.

Ανησυχία για τιμωρία της έδρας

Έντονη είναι η ανησυχία στις τάξεις του ΠΑΟΚ για τιμωρία της έδρας λόγω των επεισοδίων στο Βόλο. Αν ο «Δικέφαλος του Βορρά» τιμωρηθεί, αναμένεται να παίξει χωρίς κόσμο στη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (2/2) ή στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό (6/2).

* Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες με αυτή που δέχτηκε χθες στο Βόλο και θα αποφασιστεί σε ποιο από τα τέσσερα προσεχή ματς πρωταθλήματος (Ξάνθη εντός, Άρη εκτός, Παναθηναϊκό εντός και Πανιώνιο εκτός) θα εκτίσει την τιμωρία του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x