Ελλάδα

Σοβαρός τραυματισμός του Βούγιανιτς

Για κάταγμα κνήμης και περόνης κάνουν λόγο οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του Πανιωνίου όσον αφορά στον τραυματισμό του Μίλος Βούγιανιτς. Ο Σέρβος, που έδινε το τελευταίο του παιχνίδι με του «κυανέρυθρους», πριν αναχωρήσει για το Βελιγράδι για να ενσωματωθεί με την Παρτιζάν, τραυματίστηκε σοβαρά όταν 4’52’’ πριν τη λήξη της πρώτης περιόδου τα πόδια του μπλέχτηκαν με του Καστλ της ΑΕΚ.

Για κάταγμα κνήμης και περόνης κάνουν λόγο οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του Πανιωνίου όσον αφορά στον τραυματισμό του Μίλος Βούγιανιτς. Ο Σέρβος, που έδινε το τελευταίο του παιχνίδι με του «κυανέρυθρους», πριν αναχωρήσει για το Βελιγράδι για να ενσωματωθεί με την Παρτιζάν τραυματίστηκε σοβαρά όταν 4’52’’ πριν τη λήξη της πρώτης περιόδου τα πόδια του μπλέχτηκαν με του Καστλ της ΑΕΚ.

Αν οι εκτιμήσεις των γιατρών των Νεοσμυρνιωτών επιβεβαιωθούν τότε ο Βούγιανιτς θα χάσει το υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν, ενώ κίνδυνος υπάρχει ακόμα και να τερματίσει την καριέρα του. Ερωτηματικό δημιουργείται υπό αυτές τις συνθήκες όσον αφορά στην εξέλιξη της μεταγραφής του στην Παρτιζάν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x