Stoiximan Super League

Έτοιμος ο Μιραλάς!

Δεν θα ήταν... ικανή μια ίωση να τον κρατήσει μακριά από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο Κέβιν Μιραλάς γυμνάστηκε κανονικά και έτσι ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του για το παιχνίδι της Τετάρτης για το Κύπελλο ΟΠΑΠ. Μία εβδομάδα εκτός ο Φουστέρ. Διαψεύδουν για Τζεμπούρ στον Ολυμπιακό.

Δεν θα ήταν... ικανή μια ίωση να τον κρατήσει μακριά από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο Κέβιν Μιραλάς γυμνάστηκε κανονικά και έτσι ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του για το παιχνίδι της Τετάρτης για το Κύπελλο ΟΠΑΠ.

Ο Βέλγος επιθετικός ταλαιπωρείτο από μία ίωση τις τελευταίες ημέρες με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να αγωνιστεί και να γίνει αρκετά νωρίς αλλαγή από παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Εξίσου… καλά μαντάτα ήρθαν από τη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού για τον Ερνέστο Βαλβέρδε και για τον Χολέμπας ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα. Σήμερα γυμνάστηκε κανονικά και έτσι θα είναι στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού.

Ο Νέμεθ ξεπέρασε την ίωση, αλλά επειδή ένιωθε εξαντλημένος γυμνάστηκε ατομικά και αύριο αναμένεται να ανεβάσει ρυθμούς και ανάλογα να κρίνει ο προπονητής του εάν θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι της Τετάρτης.

Βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση του Ντουντού, ο οποίος σήμερα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που κάνει με ατομικό στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Πάντως ο Βραζιλιάνος μέσος δεν θα είναι παρών στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Οριστικά εκτός ο Φουστέρ

Για μια εβδομάδα θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού ο Φουστέρ. Ο Ισπανός μέσος υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία από την οποία προέκυψε ότι ταλαιπωρείται από μια μικρή διάταση με ελαφρύ οίδημα στην έσω κεφαλή του γαστροκνημίου δεξιά. Υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας για διάστημα περίπου μιας εβδομάδας.

Οι επιστροφές!

Σε σύγκριση με το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει σαφώς ευκολότερο έργο για να καταστρώσει τα πλάνα του για το παιχνίδι Κυπέλλου ΟΠΑΠ. Εκτός του Μιραλάς, ο Ισπανός μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες των Ιμπαγάσα, Τοροσίδη και Μανιάτη που εξέτισαν τις τιμωρίες τους.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο Μανιάτης να κάνει και την πρώτη του εμφάνιση με τα «ερυθρόλευκα» από την ημέρα απόκτησής του, έστω και για λίγα λεπτά στο ματς με τον «Δικέφαλο του Βορρά». Εκτός απροόπτου στη διάθεση του Βαλβέρδε θα είναι πιθανότατα και οι Μοϊσές και Χολέμπας.

Διαψεύδουν για Τζεμπούρ

Φήμες ήθελαν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για τον Ράφικ Τζεμπούρ μετά τη λύση της συνεργασίας του Αλγερινού επιθετικού με την ΑΕΚ. Πάντως από επίσημα ερυθρόλευκα χείλη δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x