Επικαιρότητα

Απεργία και χαρά!

Ανεβαίνει και πάλι από αύριο ο απεργιακός πυρετός, κόντρα στις νομοθετικές κινήσεις της Κυβέρνησης. Σε τριήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες κατεβαίνουν από αύριο οι φαρμακοποιοί. Τριήμερη αποχή από αύριο των δικηγόρων. Εν αναμονή της στάσης του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. 24ωρη απεργία έχουν εξαγγείλει για αύριο οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Ανεβαίνει και πάλι από αύριο ο απεργιακός πυρετός, κόντρα στις νομοθετικές κινήσεις της Κυβέρνησης. Σε τριήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες κατεβαίνουν από αύριο οι φαρμακοποιοί.
Τριήμερη αποχή από αύριο των δικηγόρων. Εν αναμονή της στάσης του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.
24ωρη απεργία έχουν εξαγγείλει για αύριο οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Μέτωπο Συγκοινωνιών! Αύριο δεν θα κινηθούν τα μπλε λεωφορεία από τις 11 το πρωί έως τις 3 και μισή το μεσημέρι και τα τρόλεϊ από τις 11 έως τις 3. Αναστολή των κινητοποιήσεων τους αποφάσισαν σε γενική συνέλευση τους οι εργαζόμενοι στον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο. Σε καλό κλίμα η συνάντηση των συνδικαλιστών του ΜΕΤΡΟ με την ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών.
48ωρη απεργία αύριο και μεθαύριο σε ΟΣΕ και προαστιακό.


Εντός του έτους θα βγει η Ελλάδα στις αγορές για την άντληση μακροχρόνιων κεφαλαίων, υποστήριξε από τις Βρυξέλλες ο υπουργός Οικονομικών.
Ποσό 650 εκατομμύριων ευρώ, άντλησε η Ελλάδα στην σημερινή πώληση εντόκων γραμματίων του δημοσίου τρίμηνης διάρκειας, με επιτόκιο στο 4,1%, ίδιο με την αντίστοιχη δημοπρασία του περασμένου Νοεμβρίου.

Διέψευσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος τα περί αιτήματος επιμήκυνσης αποπληρωμής του συνολικού ελληνικού χρέους.
Περισσότερα από 5,5 δις ευρώ άντλησε η Ισπανία διαθέτοντας έντοκα γραμμάτια 12μηνης και 18μηνης διάρκειας.


Κύκλωμα που ζημίωσε την τελευταία πενταετία το ΙΚΑ με τουλάχιστον 300 εκατ. ευρώ εξάρθρωσε, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας. Στο κύκλωμα συμμετείχαν λογιστές, δικηγόροι και κατασκευαστές, οι οποίοι χορηγούσαν ένσημα σε εικονικούς ασφαλισμένους.

Η καθολική απαγόρευση του καπνίσματος θα εφαρμοστεί πιστά και χωρίς καμία εξαίρεση, ξεκαθάρισε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, που τόνισε ότι θα ενισχυθεί ο ελεγκτικός μηχανισμός. Είχε προηγηθεί αυστηρή παρέμβαση του Πρωθυπουργού.

Χρηματιστήριο.! Στο μείον 1,07% σήμερα. Στις 1.443 μονάδες ο γενικός δείκτης.

ΚΑΙΡΟΣ: Γενικά αίθριος αύριο Τετάρτη στην Αττική. Οι άνεμοι βόρειοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Γιώργος Παπαθανασόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x