Πόλο

Να βάλει τις βάσεις

Στη Σλοβενία, με αντίπαλο την Κόπερ, αγωνίζεται την Τετάρτη ο Πανιώνιος στις 20:00, στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό του LEN TROPHY πόλο των ανδρών. Οι «κυανέρυθροι» θεωρούνται το φαβορί στο συγκεκριμένο ζευγάρι, ώστε να προκριθούν στα ημιτελικά της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και θέλουν να βάλουν τις βάσεις, ενόψει της ρεβάνς στις 2 του Φλεβάρη στη Νέα Σμύρνη.

Στη Σλοβενία, με αντίπαλο την Κόπερ, αγωνίζεται την Τετάρτη ο Πανιώνιος στις 20:00, στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό του LEN TROPHY πόλο των ανδρών. Οι «κυανέρυθροι» θεωρούνται το φαβορί στο συγκεκριμένο ζευγάρι, ώστε να προκριθούν στα ημιτελικά της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και θέλουν να βάλουν τις βάσεις, ενόψει της ρεβάνς στις 2 του Φλεβάρη στη Νέα Σμύρνη και να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στον τελικό της διοργάνωσης, όπως συνέβη και το 2009 κόντρα στη Ζέγκεντ. Ο Γιάννης Θωμάκος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στα δάχτυλα, αλλά μετέχει στην αποστολή και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά.

Οι Σλοβένοι δεν έχουν ιδιαίτερες περγαμηνές, ενώ προέρχονται από μία χώρα χωρίς μεγάλη παράδοση στο άθλημα. Προπονητής τους είναι ο Κροάτης Βέσελιν Τζούχο, γνωστός από τη θητεία του στον Ολυμπιακό, ενώ στο ρόστερ της υπάρχουν παίκτες με εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα: Ο Μίλος Βουκίσεβιτς (Νηρέας Χαλ., Παλαιό Φάληρο, Χανιά), ο Τεό Γκάλιτς (ΠΑΟΚ) και ο Ιγκόρ Ρατσούνιτσα (ΝΕ Πατρών).



Αναλυτικά, το πρόγραμμα:


Μαρσέιγ (Γαλλία)-Μπρέσια (Ιταλία) 19/1

Κόπερ (Σλοβενία)-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 19/1

Χόνβεντ (Ουγγαρία)-Οραντέα (Ρουμανία) 19/1

Σαβόνα (Ιταλία)-Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) 19/1


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x