Stoiximan Super League

«Νιώθω σαν στο σπίτι μου»

Μετά από περίπου τρία χρόνια ο Ζοέλ Επαλέ επέστρεψε σήμερα στη Θεσαλονίκη για να φορέσει και πάλι τη φανέλα του Ηρακλή και στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε αρκετά συγκινημένος. «Ήθελα να γυρίσω και το καλοκαίρι. Στον Ηρακλή νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου», τόνισε.

Μετά από περίπου τρια χρόνια ο Ζοέλ Επαλέ επέστρεψε σήμερα στη Θεσαλονίκη για να φορέσει και πάλι τη φανέλα του Ηρακλή και στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε αρκετά συγκινημένος.

«Για μένα είναι σαν χθες που έπαιζα στον Ηρακλή», ήταν οι πρώτες κουβέντες του Επαλέ που συνέχισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν είναι μεγάλη η απουσία μου και μακάρι να πάνε όλα καλά, όπως είχαν πάει και πριν τέσσερα χρόνια. Όταν είχε τελειώσει το συμβόλαιό μου με την Μπόχουμ, ήθελα να γυρίσω, αλλά το καλοκαίρι υπήρχαν προβλήματα με τον Ηρακλή, γιατί δεν ήξεραν τι θα γινόταν με την κατηγορία. Έκανα υπομονή αλλά δεν μπορούσα να περιμένω άλλο. Στο Αζερμπαϊτζάν είχα πολύ καλό συμβόλαιο, αλλά δεν ένιωθα καλά και ζήτησα πάλι να γυρίσω πίσω».

Ο Επαλέ δήλωσε ότι είναι έτοιμος για να τεθεί στη διάθεση του Ουζουνίδη. «Η δική μου απάντηση είναι πάντα στο γήπεδο. Την αγάπη του κόσμου τη νιώθω συνέχεια. Έχω φίλους στο facebook και μου το δείχνουν και εκεί. Είμαι χαρούμενος που γυρίζω πίσω για να τα δώσω όλα για τον κόσμο. Μου έλειψε πολύ η ζωή στη Θεσσαλονίκη, η αγάπη του κόσμου. Γι' αυτό και ήθελα να γυρίσω πίσω και μακάρι να πάνε όλα καλά και να κλείσω εδώ την καριέρα μου. Στον Ηρακλή νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x