Gossip

Ίκερ, η Καρμπονέρο το ξέρει; (pics+vid)

Ένα μικρό προβληματάκι ενδέχεται να αντιμετωπίσει ο Ίκερ Κασίγιας την επόμενη φορά που θα αντικρίσει τη Σάρα Καρμπονέρο. Με δηλώσεις της που φιλοξενούνται στην «AS», η εκρηκτική Λουάνα Τσαμόρο αποκαλύπτει ότι… γουστάρει -ποδοσφαιρικά εννοείται- τον τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης. Αν και η ίδια είναι οπαδός της Ολίμπια Ασουνσιόν, κάτι έχει πάρει το αυτί της για τις ικανότητες του Ισπανού πορτιέρο εκεί στη μακρινή Παραγουάη. Όσο για τις δικές της, διαπιστώστε τις στις παρακάτω φωτό και το βίντεο.

Ένα μικρό προβληματάκι ενδέχεται να αντιμετωπίσει ο Ίκερ Κασίγιας την επόμενη φορά που θα αντικρίσει τη Σάρα Καρμπονέρο. Με δηλώσεις της, που φιλοξενούνται στην «AS», η εκρηκτική Λουάνα Τσαμόρο αποκαλύπτει ότι… γουστάρει -ποδοσφαιρικά εννοείται- τον τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αν και η ίδια είναι οπαδός της Ολίμπια Ασουνσιόν, κάτι έχει πάρει το αυτί της για τις ικανότητες του Ισπανού πορτιέρο εκεί στη μακρινή Παραγουάη.

Η Τσαμόρο προσθέτει ότι όνειρό της είναι να παρακολουθήσει από κοντά τον αγαπημένο της στο απόλυτο ντέρμπι μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x