Επικαιρότητα

Θα πληρώσω-Θα πληρώσω

Διαψεύδει η ελληνική Κυβέρνηση τα γερμανικά δημοσιεύματα για σχέδιο αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, τα οποία οδήγησαν σε νέα εκτίναξη των spreads των ελληνικών ομολόγων.

Διαψεύδει η ελληνική Κυβέρνηση τα γερμανικά δημοσιεύματα για σχέδιο αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, τα οποία οδήγησαν σε νέα εκτίναξη των spreads των ελληνικών ομολόγων.

Ανάλογη διάψευση και από το Βερολίνο. Την ανάγκη καλύτερου συντονισμού της Ευρωζώνης επισήμανε η Καγκελάριος Μέρκελ, που επανέλαβε την δέσμευση για γερμανική στήριξη του Ευρώ. 750 εκατ. ευρώ άντλησε σήμερα η Πορτογαλία από την πώληση ομολόγων 12μηνης διάρκειας.

Εντολή για άμεσο άνοιγμα των «κλειστών» επαγγελμάτων, αναμένεται να δώσει στους υπουργούς του ο Γιώργος Παπανδρέου στην συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. Με απεργιακές κινητοποιήσεις απαντούν φαρμακοποιοί, δικηγόροι και γιατροί.

Ημέρα κρίσης αύριο για τους συμβασιούχους στον Άρειο Πάγο. Στάση εργασίας από τις οκτώ και μισή το πρωί μέχρι τις δώδεκα και μισή το μεσημέρι, εξήγγειλε η ΓΣΕΕ. Τα συνδικάτα προγραμματίζουν και συλλαλητήριο μπροστά από το δικαστικό μέγαρο.

Κανονικά από τις 3 και μισή τα δρομολόγια των μπλε λεωφορείων και των τρόλεϊ στην Αθήνα. 48ωρη απεργία σήμερα και αύριο σε ΟΣΕ και Προαστιακό. Ξανά από αύριο στην κυκλοφορία το τμήμα του Ηλεκτρικού από την Ειρήνη έως την Κηφισιά. Σε λειτουργία και πάλι και ο σταθμός ΚΑΤ.

Αποστάσεις και του Μαξίμου, μετά τις αντιδράσεις κυβερνητικών βουλευτών, από τους χειρισμούς της υπουργού Περιβάλλοντος Τίνας Μπιρμπίλη, σχετικά με την δόμηση σε περιοχές «Natura».

Συντονισμένη επιχείρηση ΣΔΟΕ, Αστυνομίας και Δημοτικής Αστυνομίας το μεσημέρι σε κτίριο στην οδό Πειραιώς για την κατάσχεση μεγάλων ποσοτήτων προϊόντων «μαϊμού».

Μετακομίζουν από αύριο τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας από τη Ρηγίλλης σε κτίριο της λεωφόρου Συγγρού. Αύριο και η παρουσίαση νέου λογότυπου και σήματος του κόμματος. Την ίδρυση κινήματος πολιτών, ανακοίνωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιάννης Δημαράς.

Χρηματιστήριο! Στο συν 3,06% στις 15:15μμ. Στις 1.487 μονάδες ο γενικός δείκτης.

ΚΑΙΡΟΣ: Τοπικές νεφώσεις αύριο Πέμπτη στην Αττική. Οι άνεμοι νότιοι 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Γιώργος Παπαθανασόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x