Stoiximan Super League

Ντιόπ: «Δύσκολη μέρα για μας…»

Κανείς από τους παίκτες της ΑΕΚ δεν έχει μικρότερο μερίδιο ευθύνης για τον διασυρμό από τον Ολυμπιακό Βόλου, ούτε φυσικά ο Πάπα Μπούμπα παρότι προσπάθησε να διασωθεί από το… ναυάγιο της «Ένωσης». «Είναι πραγματικά δύσκολη μέρα για μας… Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να αποδεχτούμε την ήττα και να την σβήσουμε γρήγορα από την μνήμη μας», συνέστησε ο Σενεγαλέζος μέσος.

Κανείς από τους παίκτες της ΑΕΚ δεν έχει μικρότερο μερίδιο ευθύνης για τον διασυρμό από τον Ολυμπιακό Βόλου, ούτε φυσικά ο Πάπα Μπούμπα παρότι προσπάθησε να διασωθεί από το… ναυάγιο της «Ένωσης». Ξεπερνώντας το αρχικό σοκ, ο Σενεγαλέζος μέσος, τόνισε: «Είναι πραγματικά δύσκολη μέρα για μας… Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να αποδεχτούμε την ήττα και να την σβήσουμε γρήγορα από την μνήμη μας».

Αναλυτικά:

«Σίγουρα μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες ήρθαμε εδώ με την ελπίδα ότι αυτό θα συμβεί και σήμερα. Στο ημίχρονο ήταν ήρεμα τα πράγματα. Παρότι χάναμε 2-0 πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να χτυπήσουμε το ματς. Ωστόσο πολλά πράγματα δεν μας βγήκαν. Κοιτιόμασταν για να καταλάβουμε τι συνέβη. αναρωτιόμαστε πως ήρθε αυτή η ήττα. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να αποδεχτούμε την ήττα και να την σβήσουμε γρήγορα από την μνήμη μας. Είναι πραγματικά δύσκολη μέρα για μας. Δεν ξέρω πως θα χωνέψουμε αυτή την ήττα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x