Stoiximan Super League

«Επιτέλους μπήκαν»

Στην αποτελεσματικότητα που είχε στην επίθεση ο Ολυμπιακός Βόλου κόντρα στην ΑΕΚ, μετά από αρκετά ματς «αφλογιστίας» στάθηκε ο Κώστας Καπετάνος.

Στην αποτελεσματικότητα που είχε στην επίθεση ο Ολυμπιακός Βόλου κόντρα στην ΑΕΚ, μετά από αρκετά ματς «αφλογιστίας» στάθηκε ο Κώστας Καπετάνος.

«Επιτέλους μπήκαν και έσπασε η γκαντεμιά. Το λέγαμε μεταξύ μας πριν το ματς όταν είναι θέμα τύχης που δεν βάζουμε γκολ γιατί έχουμε και καλούς επιθετικούς και καλούς πλάγιους. Σήμερα κάναμε τέσσερις ευκαιρίες και τις κάναμε τέσσερα γκολ», τόνισε ο 26χρονος μεσοεπιθετικός της ομάδας του Βόλου.

Ερωτηθείς για τα στοιχεία που έδωσαν τη νίκη στον Ολυμπιακό, πρόσθεσε: «Υπήρχε μία κούραση για την ΑΕΚ. Εμείς διεκδικήσαμε την νίκη και αυτή ήρθε απόλυτα δίκαια γιατί δεν μας πίεσε ο αντίπαλος».

Σχετικά με το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνει στα περισσότερα παιχνίδια του ο Ολυμπιακός, ο Καπετάνος, σχολίασε: «Όλο αυτό τον καιρό έχουμε δουλέψει πολύ και με σχέδιο. Ο προπονητής και διοίκηση είναι πάντα δίπλα μας και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Παίζουμε με σχέδιο και τακτική. Δεν τα περιμένουμε όλα από έναν παίκτη. Είμαστε σύνολο και δουλεύουμε ο ένας για τον άλλον»

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό του Πειραιά, απάντησε: «Ελπίζω να γεμίσουμε το γήπεδό μας χωρίς να γίνουν επεισόδια όπως με τον ΠΑΟΚ. Είμαστε καλή ομάδα και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας, είτε νικήσουμε είτε χάσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x