Stoiximan Super League

Χιμένεθ: «Αυτοί είμαστε, αυτό είναι το ρόστερ»

Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του ο Μανόλο Χιμένεθ, μετά τη βαριά ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό Βόλου (4-0). Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για τα προβλήματα από το μικρό ρόστερ της ομάδας, πετώντας ξεκάθαρα το μπαλάκι στη διοίκηση για την μη πραγματοποίηση μεταγραφών.

Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του ο Μανόλο Χιμένεθ, μετά τη βαριά ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό Βόλου (4-0).

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για τα προβλήματα από το μικρό ρόστερ της ομάδας, πετώντας ξεκάθαρα το μπαλάκι στη διοίκηση για την μη πραγματοποίηση μεταγραφών.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου:

«Κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες προέρχονταν από νίκες στο Κύπελλο. Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ από κακή λειτουργία της άμυνας. Με τον τραυματισμό Δέλλα και το δεύτερο γκολ τελείωσαν όλα. Βάρυναν τα πόδια μας. Με την κούραση που είχαμε και τη δυσκολία που αντιμετωπίσαμε, δεν είχαμε πλέον καμία τύχη.

Αυτοί είμαστε και αυτό είναι το ρόστερ. Είναι λίγοι οι παίκτες. Αν είχαμε προηγηθεί ή βάζαμε ένα γκολ γρήγορα, θα μπορούσαμε να πάρουμε. Αυτό δεν έγινε και το κακό αυτό αποτέλεσμα τα λέει όλα. Αν σε 13 λεπτά δέχεσαι δύο γκολ, βαραίνουν τα πόδια. Την Τετάρτη είχαμε χαρά, σήμερα όχι. Μέσα στο 2011 έχουμε χρησιμοποιήσει σε όλα τα ματς τους ίδιους παίκτες. Ήμασταν κουρασμένοι όπως βέβαια και ο Ολυμπιακός Βόλου αλλά το θετικό αποτέλεσμα τους έδωσε φτερά στα πόδια και σε μας πέτρες.

Είμαι πολύ στενοχωρημένος από αυτό το ματς. Μας σκοτώσανε στην αντεπίθεση. Εκεί που ήμουν παίζαμε τρία ματς συνεχόμενα και κάναμε ροτέισον, δεν γνωρίζω αν ξέρετε την έννοια. Θα έπρεπε να κάνουμε 6-7 αλλαγές. Εμείς θέλαμε αλλά δεν μπορούσαμε. Υπήρχαν ποδοσφαιριστές που δεν ανταποκρίθηκαν, άλλοι τα έδωσαν όλα και άλλοι όχι, κάποιοι απλά δεν μπορούσαν. Θα μπορούσαμε να παίξουμε και με τέσσερα παιδιά από τα φυτώρια.

Κάναμε ακριβώς το αντίθετοι από αυτό που έπρεπε. Πάντα μιλάμε 30 λεπτά για τακτική πριν το ματς. Υπήρχε πρόβλημα με τις αντεπιθέσεις, το είχαμε πει αφού το ίδιο είχε γίνει με την ίδια ομάδα στον πρώτο γύρο. Προσπαθήσαμε να παίξουμε επιθετικά, αλλά κάποιοι είχαν μολύβι στα πόδια. Αυτό είναι το μικρό ρόστερ. Όταν παίζεις Τετάρτη-Σάββατο μόνο αν καταφέρεις να προηγηθείς παίρνεις κάτι, αλλιώς έχεις κάτι καταστροφικό όπως εδώ απόψε.

Είναι πολλά που πρέπει να διορθώσουμε. Υπάρχει κόσμος που δουλεύει για αυτό. Οι μεγάλες ομάδες όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα έχουν δύο παίκτες για κάθε θέση. Έχουμε πολλά προβλήματα που δεν έχουν λυθεί. Ο Δέλλας τραυματίζεται και αναγκάζομαι να τον βάζω συνέχεια γιατί δεν έχω άλλον. Αυτοί είμαστε, αυτά έχει το μικρό ρόστερ
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x