Ισπανία

«Βόμβες» Μπέιλ, Μόντριτς ετοιμάζει ο Μουρίνιο

Την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Λούκα Μόντριτς και Γκάρεθ Μπέιλ επιθυμεί ο Ζοσέ Μουρίνιο, σύμφωνα με την “Daily Star”. Ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος είναι διατεθειμένος να ξοδέψει το ποσό των 115 εκατομμυρίων ευρώ, πιστεύει ότι το στυλ των δύο ποδοσφαιριστών της Τότεναμ ταιριάζει στα πλάνα του για τη «βασίλισσα», ενώ η προσθήκη του Ουαλού χαφ, θα τονώσει την αριστερή πλευρά των Μαδριλένων, όπου προς το παρόν υπάρχει μόνο ο Μαρσέλο.

Την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Λούκα Μόντριτς και Γκάρεθ Μπέιλ επιθυμεί ο Ζοσέ Μουρίνιο, σύμφωνα με την “Daily Star”.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος είναι διατεθειμένος να ξοδέψει το ποσό των 115 εκατομμυρίων ευρώ, πιστεύει ότι το στυλ των δύο ποδοσφαιριστών της Τότεναμ ταιριάζει στα πλάνα του για τη «βασίλισσα», ενώ η προσθήκη του Ουαλού χαφ, θα τονώσει την αριστερή πλευρά των Μαδριλένων, όπου προς το παρόν υπάρχει μόνο ο Μαρσέλο.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο προπονητής των «μερένχες» κοστολογεί τον Κροάτη πλεϊμέικερ περί τα 35 εκατομμύρια ευρώ, ενώ για τον αριστερό μέσο των «σπιρουνιών» προτίθεται να δαπανήσει 80 εκατ. ευρώ.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x