Stoiximan Super League

Επαφή για Ντεγκρά

Μπορεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης να υποστήριξε και χθες, μετά τη του Ολυμπιακού επί του Αστέρα Τρίπολης πως ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές, ωστόσο όσο «τρέχει» ακόμα ο Ιανουάριος τίποτα δεν αποκλείεται. Μάλιστα, όπως φημολογούταν το βράδυ της Κυριακής, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν μια πρώτη επαφή για την απόκτηση του Ματίας Ντεγκρά, ο οποίος αν δεν αποκτηθεί τώρα, θα είναι ένας από τους στόχους του καλοκαιριού.

Μπορεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης να υποστήριξε και χθες, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αστέρα Τρίπολης πως ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές, ωστόσο όσο «τρέχει» ακόμα ο Ιανουάριος τίποτα δεν αποκλείεται. Μάλιστα, όπως φημολογούταν το βράδυ της Κυριακής, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν μια πρώτη επαφή για την απόκτηση του Ματίας Ντεγκρά, ο οποίος αν τελικά δεν αποκτηθεί τώρα, θα είναι ένας από τους πρώτους στόχους για το καλοκαίρι.

Εκτός του Αργεντινού πορτιέρο, ο οποίος ικανοποίησε με την χθεσινή απόδοσή του, στη λίστα του Βαλβέρδε υπάρχουν επίσης οι Οτσόα, Σόρενσεν και Κούστσα, με τον πρώτο να είναι πιο ψηλά από τους υπόλοιπους. Αν δεν ευδοκιμήσει η περίπτωση του Ντεγκρά υπάρχει πάντα και εκείνη του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου για τον οποίο υπάρχουν θετικές εισηγήσεις.

Όσον αφορά τη θέση του μέσου, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα για τον Μπενάρ Κουμόρτζι. Ο μέσος του Πανιωνίου είχε αρκετά καλή απόδοση κόντρα στον Παναθηναϊκό, κάτι που «σβήνει», όπως όλα δείχνουν, τις όποιες αμφιβολίες υπήρχαν λόγω της αποχής του από τον τραυματισμό που είχε υποστεί. Οι υπόλοιπες περιπτώσεις για την εν λόγω θέση δεν αναμένεται να απασχολήσουν στην παρούσα χρονική περίοδο, αλλά από το καλοκαίρι.

Εξελίξεις ίσως υπάρξουν και με τον Κέβιν Μιραλάς, σχετικά με την υπογραφή του νέου του συμβολαίου. Η αγορά από την Σεντ Ετιέν είναι δεδομένη και το μόνο που απομένει είναι το ποσό της αμοιβής του, αλλά και η ρήτρα, θέματα που αναμένεται να ξεκαθαρίσουν με τον ερχομό του Κριστόφ Ενροτό. Από την πλευρά τους οι «ερυθρόλευκοι» είναι διατεθειμένοι να αυξήσουν τις αποδοχές του Βέλγου επιθετικού, ο οποίος από την πλευρά του παρουσιάζεται ανένδοτος στην αφαίρεση της ρήτρας αποδέσμευσης των 4.2 εκατομμυρίων ευρώ.

Τηλέφωνο Μαρινάκη σε Μήτρογλου

Τα συγχαρητήρια του Βαγγέλη Μαρινάκη, για το γκολ που πέτυχε εις βάρος του Παναθηναϊκού δέχτηκε ο Κώστας Μήτρογλου. Ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων» ήταν διπλά ευχαριστημένος γιατί δείχνει να «ανεβαίνει» ο επιθετικός του Ολυμπιακού και να ξαναβρίσκει σιγά-σιγά τον εαυτό του, αλλά και γιατί έχασε βαθμούς ο συνδιεκδικητής του τίτλου: «Μπράβο, Κώστα. Συγχαρητήρια για το γκολ που πέτυχες. Είναι καλό και για εσένα και για τον Ολυμπιακό. Συνέχισε έτσι», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα των Πειραιωτών, με τον Μήτρογλου να απαντάει: «Σε ευχαριστώ πολύ, πρόεδρε, θα κάνω ό,τι μπορώ».

Εκτός αυτού ο Μαρινάκης είπε στους αρχηγούς: «Δεν τελείωσε τίποτε, μας περιμένει ένα ακόμα δύσκολο ματς στον Βόλο με τον Ολυμπιακό, ο οποίος έβαλε τέσσερα γκολ στην ΑΕΚ, και δεν πρέπει να πετάμε στα σύννεφα», ενώ εξέφρασε την στήριξή του στον Μάρκο Πάντελιτς, λόγω της μεταγραφής του Τζεμπούρ.




Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x