Stoiximan Super League

Καλύτερα ο Ντουντού

Στο δρόμο της… επιστροφής του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Ντουντού. Η αποθεραπεία του Βραζιλιάνου συνεχίζεται κανονικά και σήμερα συμμετείχε σε ένα μέρος του ομαδικού προγράμματος, το οποίο έγινε υπό τις εντολές του συνεργάτη του Βαλβέρδε, Γιον Ασπιάθου. Βελτιώνεται η κατάσταση του Μοϊσές.

Στο δρόμο της… επιστροφής του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Ντουντού. Η αποθεραπεία του Βραζιλιάνου συνεχίζεται κανονικά και σήμερα συμμετείχε σε ένα μέρος του ομαδικού προγράμματος.

Υπολογίζεται ότι σύντομα θα είναι σε θέση να βγάλει όλο το πρόγραμμα και αντίστοιχα να λαμβάνει μέρος στους αγώνες. Αύριο θα δοκιμάσει να γυμναστεί σε λίγο εντονότερους ρυθμούς και ανάλογα με το «πως» θα νιώσει το πόδι του θα συνεχίσει.

Απών ο Βαλβέρδε
Η σημερινή προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του συνεργάτη του Ερνέστο Βαλβέρδε, Γιον Ασπιάθου. Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού πήρε λίγες ημέρες άδεια για να βρεθεί στη χώρα του για ένα προσωπικό ζήτημα. Θα επιστρέψει την Τετάρτη.

Αύριο οι παίκτες έχουν ρεπό και την Τετάρτη –πλέον- όταν θα αρχίσει η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα είναι παρών.

«Ανεβαίνει» και ο Ουρτάδο
Εκτός από τον Ντουντού καλά μαντάτα ήρθαν και για άλλον έναν παίκτη του Ολυμπιακού. Ο Μοϊσές Ουρτάδο ανεβάζει ρυθμούς και υπάρχει αισιοδοξία πως θα είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα στους επόμενους αγώνες της.

Πάντως, σε σύγκριση με τον Ντουντού, η κατάσταση είναι διαφορετική. Ο Ισπανός αμυντικός χαφ ταλαιπωρείται εδώ και ημέρες από πρόβλημα τραυματισμού και από το ιατρικό επιτελείο προσπαθούν να μην τον πιέσουν έτσι ώστε όταν επιστρέψει να είναι απόλυτα έτοιμος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x