Stoiximan Super League

Ψάχνει αθώωση και μπακ

Κρίσιμη είναι η σημερινή μέρα για τον ΠΑΟΚ, αφού θα διαπιστωθεί αν θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου του στους αγώνες με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για το Κύπελλο ΟΠΑΠ και το πρωτάθλημα αντίστοιχα. Συνεχίζεται η αναζήτηση δεξιού μπακ, τι γίνεται με Μεντί. Θέλει χρόνο ο Αρίας.

Κρίσιμη είναι η σημερινή μέρα για τον ΠΑΟΚ, αφού θα διαπιστωθεί αν θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου του στους αγώνες με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για το Κύπελλο ΟΠΑΠ και το πρωτάθλημα αντίστοιχα. Στα γραφεία της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας εκδικάζεται η υπόθεση των επεισοδίων που έγιναν στο Πανθεσσαλικό στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου και ο «Δικέφαλος του Βορρά» απειλείται με τιμωρία μέχρι και δύο αγωνιστικών.

Αν η απόφαση εκδοθεί σήμερα (ή μέχρι την Πέμπτη) και προβλέπει τιμωρία της έδρας, ο ΠΑΟΚ θα δώσει σε άδεια Τούμπα τη ρεβάνς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την επόμενη Τετάρτη. Σε περίπτωση που η ποινή είναι για δύο αγώνες, η ομάδα του Μάκη Χάβου δεν θα έχει κόσμο και στις 6 Φεβρουαρίου, όταν θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό για την 21η αγωνιστική.

Στενεύουν τα περιθώρια

Η αποχώρηση του Μπουσαϊντί, αλλά και του Ζουέλα περιόρισαν τις λύσεις του ΠΑΟΚ για το δεξί άκρο της άμυνας. Οι άνθρωποι της ομάδας αναζητούν έναν παίκτη για τη θέση, ωστόσο τα χρονικά περιθώρια στενεύουν (η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται τη Δευτέρα) και τα χρήματα που διαθέτει η ΠΑΕ δεν είναι πολλά. Ο Παντελής Κωνσταντινίδης έχει στα υπόψη του τρεις περιπτώσεις παικτών και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν ανακοινώσεις. Μία από τις λύσεις που εξετάζονται είναι αυτή του Μπερνάρ Μεντί, που παραμένει ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από τη Χαλ το καλοκαίρι. Πάντως η μακρά αποχή του 29χρονου Γάλλου από τη δράση δημιουργεί ερωτηματικά.

* Ο Ντιέγκο Αρίας έδειξε καλά στοιχεία, αλλά και πως θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα. Ο Κολομβιανός μέσος αγωνίστηκε στη χθεσινή φιλική νίκη επί της ομάδας Νέων με 2-1 και διεκδικεί θέση στην αποστολή για το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Ηρακλή.

* Ο μάνατζερ του Κριστιάνο Μοράες δεν ήρθε τελικά χθες στη Θεσσαλονίκη κι έτσι πήρε αναβολή το ραντεβού για τη λύση του συμβολαίου του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x