Stoiximan Super League

Στον αθλητικό εισαγγελέα ο Μήτρογλου

Εξηγήσεις ενώπιον του αθλητικού εισαγγελέα, Κώστα Σιμιτζόγλου, για τον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό, θα κληθεί να δώσει ο Κώστας Μήτρογλου. Ο Έλληνας επιθετικός, μετά την επίτευξη του γκολ κατέβασε το σορτσάκι του, κάτι που προκάλεσε δυσμενή σχόλια. Πιθανότατα στον ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου θα γίνουν απλώς κάποιες συστάσεις από τον αθλητικό εισαγγελέα.

Εξηγήσεις ενώπιον του αθλητικού εισαγγελέα, Κώστα Σιμιτζόγλου, για τον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό, θα κληθεί να δώσει ο Κώστας Μήτρογλου. Ο Έλληνας επιθετικός, μετά την επίτευξη του γκολ κατέβασε το σορτσάκι του, κάτι που προκάλεσε δυσμενή σχόλια.

Πιθανότατα στον ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου θα γίνουν απλώς κάποιες συστάσεις από τον αθλητικό εισαγγελέα, ο οποίος-άλλωστε-δεν μπορεί να επιβάλει αθλητική τιμωρία. Ο αθλητικός εισαγγελέας μπορεί να ασκήσει μόνο ποινικές διώξεις κι όχι να τιμωρήσει κάποιον αθλητή με ένα πρόστιμο ή με κάποιες αγωνιστικές αποκλεισμού. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να τον καλέσει ο εισαγγελέας της ΕΠΟ, κάτι που είναι πιθανό να συμβεί.

Δείτε την επίμαχη φάση:



Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x