Stoiximan Super League

Η ώρα της απόφασης…

Σε αναμονή της απόφασης για τα επεισόδια που κατηγορούνται πως δημιούργησαν οπαδοί του στον Βόλο και της τιμωρίας που θα τους επιβληθεί βρίσκονται στον ΠΑΟΚ. Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, η μάξιμουμ ποινή που μπορεί να επιβληθεί στους Θεσσαλονικείς, για τους οποίους τα επόμενα εντός παιχνίδια που ακολουθούν είναι αυτά με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο και τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα!

Σε αναμονή της απόφασης για τα επεισόδια που κατηγορούνται πως δημιούργησαν οπαδοί του στον Βόλο και της τιμωρίας που θα τους επιβληθεί βρίσκονται στον ΠΑΟΚ.

Η υπόθεση εκδικάστηκε το μεσημέρι της Τρίτης στα γραφεία της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας, με την πλευρά του «Δικεφάλου του Βορρά», να εκπροσωπείται στην διαδικασία από τον υπεύθυνο επικοινωνίας, Κυριάκο Κυριάκο, τον υπεύθυνο ασφαλείας, Νώντα Παπαεπαμεινώνδα και τους νομικούς εκπροσώπους της ΠΑΕ, Αχιλλέα Μαυρομάτη και Λάμπρο Μπίρδα.

Η υπερασπιστική γραμμή επικεντρώθηκε στην κατάρριψη της -επιβαρυντικής- έκθεσης της Αστυνομίας για τα όσα διαδραματίστηκαν μέσα και έξω από το γήπεδο, στο περιθώριο του αγώνα με τον Ολυμπιακό στον Βόλο. Έκθεση που στον ΠΑΟΚ χαρακτηρίζουν «εκδικητική λόγω των ευθυνών που επιρριφθήκαν από την ΠΑΕ στην Αστυνομία για τους κακούς χειρισμούς της και τη ρίψη δακρυγόνων, με συνέπεια να εξαγριωθούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και να ακολούθησουν όσα ακολούθησαν».

Οι Θεσσαλονικείς κινδυνεύουν με ποινή μίας έως δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, με τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια να είναι με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο και τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x