Τένις

Μάρεϊ, Κλάιστερς και Ζβονάρεβα στους «4»

Στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Open προκρίθηκε ο Άντι Μάρεϊ. Ο Βρετανός, νούμερο «5» στην παγκόσμια κατάταξη, επικράτησε 3-1 σετ, 7-5, 6-3, 6-7 και 6-3, του Ουκρανού Αλεξάντρ Ντολγκοπόλοφ (Νο 46). Στις γυναίκες, αναδείχθηκε και το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών με τα φαβορί, Κιμ Κλάιστερς και Πέτρα Βέρα Ζβονάρεβα, να επικρατούν εύκολα.

Στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Open προκρίθηκε ο Άντι Μάρεϊ. Ο Βρετανός, νούμερο «5» στην παγκόσμια κατάταξη, επικράτησε 3-1 σετ, 7-5, 6-3, 6-7 και 6-3, του Ουκρανού Αλεξάντρ Ντολγκοπόλοφ (Νο 46). Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει το νικητή του ισπανικού «εμφυλίου» ανάμεσα στον Ράφα Ναδάλ (Νο 1) και τον Νταβίντ Φερέρ (Νο 7).

Το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών είναι γνωστό από χθες, με τον Ρότζερ Φέντερερ (Ελβετία, Νο 2) να αναμετράται με τον Νόβακ Τζόκοβιτς (Σερβία, Νο 3).

Στις γυναίκες, αναδείχθηκε και το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών με τα φαβορί να επικρατούν εύκολα. Η Κιμ Κλάιστερς (Βέλγιο, Νο 3) νίκησε την Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα (Νο 12) με 2-0 σετ, 6-3 και 7-6 και στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει τη Βέρα Ζβονάρεβα. Η Ρωσίδα (Νο 2) επιβλήθηκε της Πέτρα Κβίτοβα (Νο 28) με 2-0 σετ, 6-2 και 6-4 σε 75 λεπτά. Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν η Καρολίνε Βοζνιάκι (Δανία, Νο 1) με τη Να Λι (Κίνα, Νο 11).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x