Stoiximan Super League

Ανησυχία εν όψει της μεγάλης ρεβάνς

Τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την ασφάλεια της αποστολής του Ολυμπιακού ζήτησε ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Γιάννης Τσιρώνης, στη σύσκεψη που έγινε στην Τούμπα. Ανησυχία από την προαναγγελία οπαδών του ΠΑΟΚ πως θα βρίσκονται έξω από το γήπεδο εφόσον δεν εκπέσει η ποινή μίας αγωνιστικής στην εκδίκαση της έφεσης

Τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την ασφάλεια της αποστολής του Ολυμπιακού ζήτησε ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Γιάννης Τσιρώνης, στη σύσκεψη που έγινε στην Τούμπα. Οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν να υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη που θα συνοδεύει την ομάδα από τη στιγμή που θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», μέχρι να αναχωρήσει και πάλι για την Αθήνα.

Από πλευράς ΠΑΟΚ, το»παρών» στην σύσκεψη έδωσαν το μέλος της διοίκησης, Παναγιώτης Ποικιλίδης, και ο γενικός διευθυντής, Μάκης Γκαγκάτσης, ενώ συζητήθηκε πώς θα αντιμετωπιστούν πιθανοί κίνδυνοι από την παρουσία οπαδών έξω από το γήπεδο. Ήδη αρκετοί σύνδεσμοι οργανωμένων έχουν προαναγγείλει πως θα βρεθούν έξω από την Τούμπα εφόσον δεν εκπέσει η ποινή μίας αγωνιστικής στην εκδίκαση της έφεσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x