Βόλεϊ

«Υγεία και πρωτάθλημα»

Το τέλος της τρέχουσας σεζόν να βρει πρωταθλητή της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού ευχήθηκε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Νικόλαος Ρίσβας στο δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης στα μέλη του προπονητικού επιτελείου, τους παίκτες και όλους τους συνεργάτες. «Εύχομαι υγεία σε όλους και στις οικογένειές σας. Να είμαστε καλά και στο τέλος της χρονιά να πάρουμε το πρωτάθλημα τόνισε ο κ. Ρίσβας, όταν κλήθηκε να κόψει την πρωτοχρονιάτική πίτα της ομάδας, που προηγήθηκε του δείπνου.

Το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν να βρει πρωταθλητή της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού ευχήθηκε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Νικόλαος Ρίσβας στο δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης στα μέλη του προπονητικού επιτελείου, τους παίκτες και όλους τους συνεργάτες.

«Εύχομαι υγεία σε όλους και στις οικογένειές σας. Να είμαστε καλά και στο τέλος της χρονιά να πάρουμε το πρωτάθλημα τόνισε ο κ. Ρίσβας, όταν κλήθηκε να κόψει την πρωτοχρονιάτική πίτα της ομάδας, που προηγήθηκε του δείπνου.

Στράτος Σωπήλης: «Υπηρέτες του Παναθηναϊκού Α.Ο»
Ο Πρόεδρος του ΤΑΑ, Στράτος Σωπήλης είπε: «Υπήρξε ένας σύγχρονος Δον Κιχώτης που ανέλαβε τον Σύλλογο στα δύσκολα, και δεν είναι άλλος από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Ν. Ρισβά και εμείς οι υπόλοιποι σαν σύγχρονοι Σάντσο Πάντζα,, οι υπηρέτες του μεγάλου αυτού σωματείου. Γνωρίζουμε τις καταστάσεις, τις δυσκολίες της εποχής, τον κρατικό παρεμβατισμό και θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τον Παναθηναϊκό από το τούνελ» ενώ έκλεισε το λόγο του με ένα απόφθεγμα όλο νόημα: «Κανείς δεν μετάνιωσε γι’ αυτά που δεν είπε, όμως μετάνιωσε γι’ αυτά που υποσχέθηκε».

Νίκος Πλυτάς: «Είμαστε δίπλα σας»
Ο γενικός αρχηγός του ΠΑΟ, Νίκος Πλυτάς τόνισε: «Θέλω να ξέρετε ότι από Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, είστε εσείς και το γυναικείο βόλεϊ τα τμήματα που μπορούν να μας φέρουν διακρίσεις τη φετινή χρονιά, πρωτάθλημα και Κύπελλο και να φέρετε τίτλους στον Σύλλογο. Είμαστε δίπλα σας, ξέρουμε τι περνάτε και δεν θα μιλήσω για υποσχέσεις. Προσπαθούμε καθημερινά, έχουν γίνει λάθη, τα οποία πρέπει και θα διορθωθούν».

Δυο φλουριά
Οι τυχεροί της βραδιάς, που βρήκαν το φλουρί ήταν ο Αλμπάνο Κιαλίου και η υπεύθυνη του γραφείου Τύπου, Πένυ Ροντογιάννη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x