Euroleague

Ομπράντοβιτς: «Πλήρεις δεν φοβόμαστε κανέναν»

Την πεποίθηση πως ένας Παναθηναϊκός χωρίς προβλήματα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και από κανέναν αντίπαλο εξέφρασε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εν όψει του αγώνα με την Ουνικάχα Μάλαγα στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Πέμπτη.

Την πεποίθηση πως ένας Παναθηναϊκός χωρίς προβλήματα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και από κανέναν αντίπαλο εξέφρασε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εν όψει του αγώνα με την Ουνικάχα Μάλαγα στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Πέμπτη.

«Μοναδική μου επιθυμία είναι να έχω τους παίκτες μου υγιείς. Και ελπίζω μετά από ότι έγινε τους τελευταίους δύο μήνες, να έχουμε την ευκαιρία να παίξουν όλοι, και τότε δεν φοβόμαστε κανέναν. Πάντα παίζουμε με σεβασμό απέναντι σε όλες τις ομάδες, πιστεύω όμως ότι είμαστε ικανοί να δώσουμε το 100% όταν είμαστε καλά. Το θέμα είναι να αγωνιζόμαστε διαρκώς», δήλωσε ο «Ζοτς».

Ερωτηθείς για την κατάσταση του μοναδικού-πλέον-απόντα, Άλεξ Μάριτς, και το πότε αναμένεται να επανέλθει στη δράση, απάντησε: «Αυτό που ξέρω είναι ότι όλα πάνε φυσιολογικά. Αυτή είναι απόφαση που θα πάρουν οι γιατροί μαζί με τον παίκτη, γιατί όλη μου τη ζωή ως προπονητής δεν πίεσα κανέναν παίκτη να παίξει. Αυτή είναι η απόφαση του παίκτη, πώς αισθάνεται και φυσικά του ιατρικού επιτελείου. Αυτοί είναι που πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις για το πότε θα αρχίσει να προπονείται και πότε θα έχει και πάλι τη δυνατότητα να βοηθήσει την ομάδα».

Για το παιχνίδι με την Ουνικάχα, ο Σέρβος τεχνικός στάθηκε στις ιδιαιτερότητες που κρύβει η πρόσφατη αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία. «Είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μας στο Top 16 και είναι ένα πολύ σημαντικό, όπως όλα όσα έχουμε αυτή την περίοδο. Πριν από λίγες μέρες άλλαξαν προπονητή και για εμάς στο σκάουτινγκ φάνηκε ότι έχει αλλάξει πολλά πράγματα, αλλά έχει κρατήσει και κάποια από αυτά που έκανε η ομάδα και με τον προηγούμενο προπονητή. Έχουν δώσει δύο παιχνίδια με το νέο προπονητή, με την Κάχα Λαμποράλ για την Ευρωλίγκα και τη Σαραγόσα και στο δεύτερο επικράτησαν 105-80 για την ισπανική λίγκα. Οι παίκτες είναι οι ίδιοι, κάποιοι παίζουν περισσότερο σε σχέση με πριν και αυτή είναι η πρώτη διαφορά. Έχουν σε κάθε θέση παίκτες με εμπειρία. Ξέρουμε ότι ο Άρτσιμπαλντ που παίζει σέντερ και ο Τρίπκοβιτς είναι τραυματίες και πιθανότατα δεν θα παίξουν αύριο. Έχουν αρκετή ποιότητα παρά τα προβλήματα αυτά, να κάνουν ένα καλό παιχνίδι. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό ότι μετά από μια περίοδο που είχαμε προβλήματα τραυματισμών και απουσίες στην προπόνηση, το γεγονός ότι όλοι είναι παρόντες, εκτός από τον Μάριτς. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αύριο ένα καλό παιχνίδι που είναι θα ξαναπώ πολύ σημαντικό».

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος που ήταν παρών στη συνέντευξη Τύπου πήρε το λόγο προς το τέλος και είπε: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον κόουτς και σε όλους τους παίκτες για τη μεγάλη νίκη επί της Λιέτουβος Ρίτας, γιατί είναι σημαντική για τη συνέχεια και την κατάκτηση του στόχου της παρουσίας στο φάιναλ φορ. Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να του πω ένα μεγάλο «μπράβο» και ένα «ευχαριστώ» για τη μεγάλη νίκη που μας προσέφεραν».

Στα αγωνιστικά, συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία, ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης. Ο Κώστας Καϊμακόγλου αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο μηριαίο και δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της προπόνησης. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Πέμπτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x