Euroleague

Δύο στα δύο και για Εφές

Και τώρα… οι δυο τους. Μετά τη σπουδαία , ήρθε η σειρά της Εφές Πίλσεν να επικρατήσει της Παρτιζάν στο Βελιγράδι με 79-76 και πλέον οι δύο ομάδες έχοντας δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες φαίνεται πως θα κονταροχτυπηθούν για την πρωτιά.

Και τώρα… οι δυο τους. Μετά τη σπουδαία νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Σιένα στην Ιταλία, ήρθε η σειρά της Εφές Πίλσεν να επικρατήσει της Παρτιζάν στο Βελιγράδι με 79-76 και πλέον οι δύο ομάδες έχοντας δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες φαίνεται πως θα κονταροχτυπηθούν για την πρωτιά.

Οι δευτεραθλητές Τουρκίας με πρωταγωνιστή τον Ιγκόρ Ρακότσεβιτς που είχε 23 πόντους και χάρη στην ψυχραιμία του Κερέμ Τουντσερί στη «ρουλέτα» των βολών στα τελευταία δευτερόλεπτα πέρασαν νικηφόρα από τη Σερβία. Ο Κέρτις Τζέρελς με 15 πόντους και 7 ασίστ μαζί με τον Τζέιμς Τζιστ δεν μπόρεσαν να αποσοβήσουν τη δεύτερη ήττα για τους γηπεδούχους.

Δεκάλεπτα: 21-19, 34-40, 52-59, 76-79.

Παρτιζάν: Τζέρελς 15 (7 ασίστ), Κέτσμαν 9, Μιλοσάβλιεβιτς 8, Κάτιτς 6, Τζαβάι 10, Τζιστ 19, Βέσελι 9, Κλόμπουτσαρ, Λούτσιτς, Μπόζιτς.

Εφές Πίλσεν: Βισνιέφσκι 2, Ρακότσεβιτς 23, Ρόμπερτς 9, Τουντσερί 13, Θόρντον 5, Γκονλούμ 14, Βούισιτς 3, Μάρεϊ 6, Γκιουλέρ 4, Ραντούλιτσα, Νάχμπαρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x