Μουσική

Οι Hooliguns που γουστάρουμε είναι οι …Trendy!

Επειδή βαρεθήκαμε να ακούμε σε κάθε αγωνιστική για επεισόδια κι άλλες «χουλιγκανιές», είπαμε να το ρίξουμε στην μουσική και να ξεσπάσουμε εκεί. Και σας παρουσιάζουμε την δική μας προτίμηση όσον αφορά τους Ηοοliguns, κι αυτή δεν είναι άλλη από τους Trendy. Eμείς στο www.sport-fm.gr, τέτοιους Ηοοliguns γουστάρουμε και ελπίζουμε το ίδιο να κάνετε κι εσείς.

Επειδή βαρεθήκαμε να ακούμε σε κάθε αγωνιστική για επεισόδια κι άλλες «χουλιγκανιές», είπαμε να το ρίξουμε στην μουσική και να ξεσπάσουμε εκεί. Και σας παρουσιάζουμε την δική μας προτίμηση όσον αφορά τους Ηοοliguns, κι αυτή δεν είναι άλλη από τους Trendy. Eμείς στο www.sport-fm.gr, τέτοιους Ηοοliguns γουστάρουμε και ελπίζουμε το ίδιο να κάνετε κι εσείς.

«Πάρτε» μάτι τι είπαν οι Trendy Hooliguns στον Μιχάλη Ηλιού:

Από πού μας ήρθατε εσείς, Trendy Hooliguns;

Ερχόμαστε από μέρη που κατοικούν αυτοί που σας τα «φάγανε». Πλην του κιθαρίστα Γιάννη Λαζαρίδη από τα εξοχικά Πατήσια, οι υπόλοιποι καταγόμαστε από Βόρεια Προάστια (φτωχολογιάς) και από Αγία Παρασκευή (πείνας μαύρης). Ο Γιωργάκης ο Καψάλης και ουχί ο Παπανδρέου είναι φοιτητής, τρώει τα πατρικά εμβάσματα και έτσι δε μετράει. Παρόλα αυτά τραγουδάμε για τον πόνο του λαού και την ξενιτιά όπως ο θρυλικός Καζαντζίδης.


Καμία σχέση με τους «χουλιγκάνους» των γηπέδων;

Από εκεί προέκυψε το όνομα μας απλά με μια διαφοροποίηση. Ήταν 2005 και καθώς πανηγυρίζαμε στην Κηφισιά για την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ από την ομάδα του Γιαννάκη, και όχι του Γκάλη, συνειδητοποιήσαμε ότι δίπλα μας παιδάκια με περουκόμαλλα και trendy πανάκριβα ρουχαλάκια, έκαιγαν κουτάκια χάρτινα και η πυροσβεστική ερχόταν και έσβηνε τους σκουπιδοντενεκέδες. Μετά, ερχόταν ο πατέρας τους και τα έπαιρνε με το τζιπ και όταν απομακρύνονταν ένα αναρχικό βλέμμα φλωρο-επαναστάτη έβγαινε από τα ματιά τους. Έτσι, αυτή η αντίδραση στην επανάσταση με τα λεφτά του μπαμπά γέννησε τους TRENDY HOOLIGUNS.


Tι μετάλλαξη έχετε υποστεί από την αρχή έως τώρα;

Βάζουμε και βγάζουμε κιλά και μαλλιά. Πέραν αυτού, ξεκινήσαμε με διαφορετική σύνθεση το 2005 αλλά στην πορεία καταλήξαμε στο υπάρχον line up. Ο Βασίλης (ΣΕΞΠΥΡ) είναι στο στίχο και στα φωνητικά, ο Θέμης στην σύνθεση και στην κιθάρα, ο Γιάννης στη κιθάρα (και ενίοτε στη σύνθεση), ο Παντελής στα τύμπανα και ο Γιώργος Καψάλης στο μπάσο. Να σημειωθεί ότι έχουμε άλλον ένα μπασίστα τον Νίκο Ζέρη που πολεμάει στα βουνά της Χίου.

Ποια είναι η πηγή των τραγουδιών σας και από επηρεάζεστε;

Επηρεαζόμαστε από τα χρέη μας, τις πρώην και νυν γυναίκες μας, τις μικροαστικές ιστορίες και επαναστάσεις μας, από τους δήθεν, τους αλαζόνες και την επικαιρότητα με ιδιαίτερη έμφαση στην οικονομική και ψυχολογική κρίση του τεμπέλικου αυτού τόπου.

Την κρίση που βιώνουμε ως χώρα πως την «κόβετε» ως γκρουπ;

Παρέχουμε ποτό και τροφή στο λαό. Το καλοκαίρι του 2010 κάναμε ένα TOUR (Αθήνα-Ναύπλιο-Αγρίνιο-Γιάννενα) με επωνυμία ΚΑ-ΤΟΥΡ και καλέσαμε τον κόσμο να έρθει να τα πιούμε. Το Σεπτέμβρη πάλι βγάλαμε το δεύτερο μας cd με τίτλο Χολέτρα που κυκλοφόρησε από τη Legend και καλούσε όλες τις Χολέτρες που τα ήπιαν το καλοκαίρι να ενωθούν μαζί μας επαναστατώντας στα νέα οικονομικά μέτρα. Τώρα πλέον για το 2011 πραγματοποιούμε το δεύτερο επίσημο TOUR μας (Αθήνα-Λάρισα-Θεσσαλονίκη-Ναύπλιο) και καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει να την φάει καθώς το ονομάσαμε TOUR-TA. Διασκεδάζοντας τον κόσμο, διασκεδάζουμε και εμείς και ξεχνάμε τον πόνο της σκληρής δουλειάς στο pro-evolution soccer 2011. Άδικη και άπονη αντιοικονομική Βίσση…εεε…κρίση. Μα είναι τιμές αυτές που βάζει το μπουκάλι; (στο μαγαζί που τραγουδάει εννοούμε).


Ε, πείτε μας και λίγο για μπάλα…

Μεγάλη συζήτηση. Πέραν του κλισέ ότι αποτελεί όπιο του λαού, πιστεύουμε ότι οι μισθοί των παιδιών που παίζουν στην Ελλάδα είναι πολύ υψηλοί αναλογικά με το θέαμα που προσφέρουν. Για παράδειγμα, στην Αμερική πληρώνεις ένα ακριβό εισιτήριο αλλά βλέπεις NBA που είναι θέαμα χρυσεπίκηλτο ενώ στην Ελλάδα πληρώνεις τα ίδια λεφτά και βλέπεις τον Καράμπελα και τον Χάιδο (μεγάλο ταλέντο). Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως είναι δυνατόν κάθε φορά 22 παίκτες να δίνουν ένα τόσο άσχημο θέαμα σε τόσο άσχημα γήπεδα και να πληρώνονται τόσο πολλά λεφτά και επίσης στις ομάδες τους να σβήνονται χρέη όσο ο προυπολογισμός του κράτους. Μέσα σε όλα αυτά, υπάρχουν ακόμα άτομα που πανηγυρίζουν στην κερκίδα.



Μπορείτε να βρείτε τους Trendy Hooliguns:

www.trendyhooliguns.gr

www.musicmash.gr


Και θα μπορείτε να τους απολαύσετε στα live που θα κάνουν:


Στην Λάρισα (5/2 Stage)
Στην Θεσσαλονίκη (6/2 Eightball)
Στο Ναύπλιο (18/2 Road Bar)
Στην Αθήνα 5/3 Bat City

Και «τεντώστε» τα ώτα σας:



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x