Επικαιρότητα

Ολέ ο ταύρος!

Ένας φάκελος με οκτώ σφαίρες μικρού διαμετρήματος και κείμενο προκήρυξης έφθασε σήμερα στην ελληνική πρεσβεία στην Μαδρίτη. Φάκελος με ανάλογο περιεχόμενο εστάλη και στο ελληνικό προξενείο στην Βαρκελώνη. Τα ευρήματα εξετάζονται από την Ισπανική Αστυνομία.

Ένας φάκελος με οκτώ σφαίρες μικρού διαμετρήματος και κείμενο προκήρυξης έφθασε σήμερα στην ελληνική πρεσβεία στην Μαδρίτη. Φάκελος με ανάλογο περιεχόμενο εστάλη και στο ελληνικό προξενείο στην Βαρκελώνη. Τα ευρήματα εξετάζονται από την Ισπανική Αστυνομία.

Παραμένει το αδιέξοδο με την κατάληψη της Νομικής Σχολής της Αθήνας, από παράνομους μετανάστες, παρά την πρόταση για την μετακίνηση τους σε άλλο κτίριο στο κέντρο, με ευθύνη τεσσάρων μη κυβερνητικών οργανώσεων. Και σήμερα υψηλοί τόνοι στην Βουλή για το θέμα.

Να μην υπάρξει επέμβαση των ΜΑΤ ζήτησε από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Για τις ποινικές κυρώσεις, που προβλέπει η παράνομη κατάληψη της Σχολής, προειδοποίησε τον Πρύτανη ο Ιωάννης Τέντες.

Σε περίπτωση αδιεξόδου θα πρέπει να ζητηθεί η συνδρομή της Πολιτείας, ξεκαθάρισε το υπουργείο Παιδείας.
Κάποιοι προσδοκούν να υπάρξουν εντάσεις για μικροπολιτικούς λόγους, υποστήριξε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.
Πρόταση νόμου για την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου κατέθεσε το ΛΑΟΣ.


Ξανά στην Αθήνα κλιμάκιο των επιθεωρητών της Τρόικας για να εξετάσουν την πορεία εφαρμογής του Μνημονίου. Στο μικροσκόπιο τους: εργασιακά, ΔΕΚΟ, Ασφαλιστικό και «κλειστά» επαγγέλματα.

Αντίθετος στο ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους ο Επίτροπος Όλι Ρεν. Νέα διάψευση και από τον υφυπουργό Οικονομικών στην Βουλή. Πρέπει να λύσουμε χρόνιες αδυναμίες και προβλήματα, τόνισε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, που συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ότι πεις αφέντη! Κατατέθηκε –στο μεταξύ- στη Βουλή το σχέδιο νόμου για τα κλειστά επαγγέλματα. Υπέρ του ανοίγματος τάσσεται το 78% των πολιτών, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Analysis για το υπουργείο Οικονομικών.

Κλειστά τα φαρμακεία μέχρι και την Παρασκευή σε όλη η χώρα.
Η κυβέρνηση έκανε το χρέος της και η ευθύνη ανήκει τώρα στους φαρμακοποιούς, τόνισε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.
Ακινητοποιημένοι και σήμερα οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού.


Εντάλματα σύλληψης για τη συμμετοχή στην οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς» εκκρεμούν σε βάρος του 23χρονου που συνελήφθη χθες με οπλισμό στην Νέα Κηφισιά. Αναμένεται να οδηγηθεί στον Εφέτη – Ανακριτή που ερευνά την υπόθεση.

Χρηματιστήριο! Στο συν 0,04% στις 15:25μμ. Στις 1.568 μονάδες ο γενικός δείκτης.

Στην Αίγυπτο, συνεχίζονται οι ταραχές σε νέες διαδηλώσεις χιλιάδων ανθρώπων ενάντια στο καθεστώς Μουμπάρακ.

ΚΑΙΡΟΣ: Συννεφιά με βροχές κατά διαστήματα και παροδικές καταιγίδες αύριο Παρασκευή στην Αττική. Οι άνεμοι ανατολικοί – νοτιοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Γιώργος Παπαθανασόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x