Ιταλία

Προέχει η… μεγάλη «κούπα»

Μετά τις προκρίσεις των Μίλαν, Ίντερ, Ρόμα, Παλέρμο στα ημιτελικά του ιταλικού Κυπέλλου, οι ομάδες στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα, που -όπως και να το κάνουμε- είναι η διοργάνωση με το μεγαλύτερο πρεστίζ, ενώ σε στέλνει και στη… γη της ποδοσφαιρικής επαγγελίας (βλέπε Ch. League). Η πρωτοπόρος Μίλαν φιλοξενείται από την Κατάνια και η Νάπολι που έχει γίνει η σκιά της, υποδέχεται τη Σαμπντόρια για την 22η αγωνιστική και θέλει-νίκη βάλσαμο για τον αποκλεισμό της από την Ίντερ στα πέναλτι.

Μετά τις προκρίσεις των Μίλαν, Ίντερ, Ρόμα και Παλέρμο στα ημιτελικά του ιταλικού Κυπέλλου, οι ομάδες στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα, που -όπως και να το κάνουμε- είναι η διοργάνωση με το μεγαλύτερο πρεστίζ, ενώ σε στέλνει και στη… γη της ποδοσφαιρικής επαγγελίας (βλέπε Champions League).

Η πρωτοπόρος Μίλαν φιλοξενείται από την Κατάνια και η Νάπολι που έχει γίνει η σκιά της, υποδέχεται τη Σαμπντόρια για την 22η αγωνιστική και θέλει νίκη βάλσαμο για τον αποκλεισμό της από την Ίντερ στα πέναλτι.

Για τους «νερατζούρι» που πρόσθεσαν και τον Παντσίνι στο ρόστερ τους, η επικράτηση κόντρα στην Παλέρμο, ομάδα που επίσης προκρίθηκε στα ημιτελικά, είναι μονόδρομος, ενώ σπουδαίο ματς αναμένεται να γίνει στο Τορίνο. Η πληγωμένη μετά την εντός έδρας από τη Ρόμα ήττα και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου, Γιουβέντους, αγωνίζεται απέναντι στην πάντα υπολογίσιμη και φορμαρισμένη Ουντινέζε.

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 29/01

Λάτσιο-Φιορεντίνα (19:00)
Κατάνια-Μίλαν (21:45)

Κυριακή, 30/01 (16:00)

Μπρέσια-Κιέβο (13:30)
Μπολόνια-Ρόμα
Κάλιαρι-Μπάρι
Τζένοα-Πάρμα
Ίντερ-Παλέρμο
Λέτσε-Τσεζένα
Νάπολι-Σαμπντόρια
Γιουβέντους-Ουντινέζε (21:45)

Η επόμενη αγωνιστική (23η)

Τρίτη, 01/02 (21:45)

Μίλαν-Λάτσιο

Τετάρτη, 02/02(21:45)

Τσεζένα-Κατάνια
Κιέβο-Νάπολι
Φιορεντίνα-Τζένοα
Παλέρμο-Γιουβέντους
Πάρμα-Λέτσε
Ρόμα-Μπρέσια
Σαμπντόρια-Κάλιαρι
Ουντινέζε-Μπολόνια

Δευτέρα, 03/02 (21:45)

Μπάρι-Ίντερ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x