Stoiximan Super League

Στον Πανιώνιο ο Γκαλίτσιος!

Κάτοικος Νέας Σμύρνης μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι ο Γιώργος Γκαλίτσιος! Πανιώνιος και Ολυμπιακός «έδωσαν τα χέρια» για άλλη μία φορά στη φετινή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ο 24χρονος δεξιός μπακ δόθηκε δανεικός στους «κυανέρυθρους»!

Κάτοικος Νέας Σμύρνης μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι ο Γιώργος Γκαλίτσιος!

Πανιώνιος και Ολυμπιακός «έδωσαν τα χέρια» για άλλη μία φορά στη φετινή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ο 24χρονος δεξιός μπακ δόθηκε δανεικός στους «κυανέρυθρους»!

Ο Λαρισαίος αμυντικός είχε πρόταση και από την ομάδα της γενέτειράς του, ΑΕΛ, αλλά προτίμησε να πάει… εδώ δίπλα, στη Νέα Σμύρνη.

Ο Γκαλίτσιος δεν ήταν στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά στον Πανιώνιο, λογικά, θα έχει θέση στην ενδεκάδα -μετά και την αποχώρηση του Μανιάτη…

Εξάλλου, η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ, αλλά και η «ερυθρόλευκη» εξέδωσαν ανακοίνωση για το δανεισμό του παίκτη στον Πανιώνιο.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου: H ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ ανακοινώνει ότι συμφώνησε σήμερα με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Γκαλίτσιο, ο οποίος θα παραχωρηθεί από την ΠΑΕ Ολυμπιακός υπό μορφή δανεισμού για έξι (6) μήνες. Ο Γιώργος Γκαλίτσιος θα περάσει αύριο, Σάββατο 29/1, το πρωί τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα του Πανιωνίου, ενώ τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου θα ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την παραχώρηση, με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες, του ποδοσφαιριστή Γιώργου Γκαλίτσιου στον Πανιώνιο.

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x