Stoiximan Super League

Πανιώνιος-Καβάλα 1-1 (Τελικό)

Ποιος θα συνεχίσει το… βιολί του; Ο Πανιώνιος, που με τους τέσσερις βαθμούς που μάζεψε τις προηγούμενες δύο αγωνιστικές, «ξεκόλλησε» από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας, ή η Καβάλα, που συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να… βλέπει πλέι οφ και Ευρώπη; «Κυανέρυθροι» και «αργοναύτες» κοντράρονται στη Νέα Σμύρνη, στο 1-1 οι δύο ομάδες. Το www.sport-fm.gr βρίσκεται στην έδρα του «ιστορικού» και σας μεταφέρει live την εξέλιξη του ματς.

Ποιος θα συνεχίσει το… βιολί του;

Ο Πανιώνιος (και κατ επέκταση, ο φορμαρισμένος Μήτρογλου…), που με τους τέσσερις βαθμούς που μάζεψε τις προηγούμενες δύο αγωνιστικές, «ξεκόλλησε» από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας, ή η Καβάλα, που συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να… βλέπει πλέι οφ και (γιατί όχι;) Ευρώπη;

«Κυανέρυθροι» και «αργοναύτες» κοντράρονται στη Νέα Σμύρνη και είναι έτοιμοι να δώσουν την απάντηση!

Δεύτερο ημίχρονο στο ματς, στο 1-1 οι δύο ομάδες.

Το www.sport-fm.gr βρίσκεται στην έδρα του «ιστορικού» και σας μεταφέρει live την εξέλιξη του ματς.



90'+3' Λήξη του αγώνα.

90' ΓΚΟΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ, 1-1! Εκτέλεση φάουλ του Ντιέ, η μπάλα κόντραρε στην πλάτη του Σβέρκος, άλλαξε τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του Μάχο.

86' Από μία αλλαγή για τις δύο ομάδες, στη θέση του Περεϊρίνια περνάει ο Ελευθεριάδης για την Καβάλα, στη θέση του Κουμορτζί περνάει ο Αναστασόπουλος για τον Πανιώνιο.

82' Αλλαγή για την Καβάλα, στη θέση του Πετκάκη πέρασε ο Ναζλίδης.

80' Κίτρινη κάρτα Λάτκα.

77' Πολύ ωραίο σουτ του Ντιέ, λίγο έξω από την περιοχή του Πανιωνίου, ο Μάχο έβγαλε με υπερένταση.

70' Από μία αλλαγή για τις δύο ομάδες, ο Σβέρκος περνάει στο ματς στη θέση του Ριέρα για τον Πανιώνιο, ο Γιάννου στη θέση του Βουτσίσεβιτς για την Καβάλα.

66' ΓΚΟΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ, 1-0!!! Εξαιρετική ασίστ του Μήτρογλου στον Μπάλαμπαν, ο Κροάτης βγαίνει μόνος του από αριστερά απέναντι στον Γκαλίνοβιτς, εξαπολύει έναν «κεραυνό» και ανοίγει το σκορ!

61' Κίτρινη κάρτα στον Όμο.

59' Πρώτη αλλαγή για τον Πανιώνιο, στη θέση του Γουνδουλάκη περνάει ο Μπάλαμπαν.

50' Πιο ορεξάτες μπήκαν οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο.

46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο!

45' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

44' Πολύ καλή ευκαιρία για την Καβάλα να ανοίξει το σκορ! Ο Περεϊρίνια έβγαλε τη σέντρα, ο Νικουλάε έπιασε την κεφαλιά, έδιωξε δύσκολα ο Μάχο.

41' Πρώτη, καλή στιγμή για την Καβάλα. Ο Καρντόσο δοκίμασε ένα σουτ από μακριά, η μπάλα κόντραρε κάπου και ο Μάχο με δυσκολία έβγαλε σε κόρνερ.

35' Ο Τσότσαλιτς πήρε την μπάλα στο κέντρο, έβγαλε πολύ όμορφα στον κενό χώρο στον Ριέρα, αυτός μπήκε στην περιοχή, αλλά καθυστέρησε και έχασε την μπάλα από τον Τόμασιτς.

29' Κίτρινη κάρτα στον Καρντόσο.

25' Καλή ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Ωραίο σουτ του Κουμορτζί από το ύψος του πέναλτι και λίγο μέσα από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής της Καβάλας, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γκαλίνοβιτς.

- Περίπου 20 οπαδοί των φιλοξενούμενων βρίσκονται στο γήπεδο…

15' Αν και στα πρώτα 10 λεπτά το παιχνίδι είχε ρυθμό, στα τελευταία πέντε αυτός έχει πέσει. Οι δύο προπονητές έχουν δώσει πολύ μεγάλο βάρος στην αμυντική τακτική…

- Απογοητευτική η εικόνα στις εξέδρες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης... Λίγοι οι φίλοι των γηπεδούχων που ήρθαν σήμερα εδώ για να στηρίξουν τους «κυανέρυθρους»…

3' Διπλή, χαμένη ευκαιρία για τον Πανιώνιο! Ο Μήτρογλου χάνει την ευκαιρία να πετύχει το τέταρτο γκολ του με την κυανέρυθρη φανέλα! Ο 22χρονος βρέθηκε απέναντι από τον Γκαλίνοβιτς -έπειτα από λάθος του Ντουγκλάο στο κέντρο της άμυνας- πλάσαρε, αλλά ο Κροάτης του είπε «όχι», η μπάλα έφτασε και πάλι στα πόδια του, δοκίμασε νέο πλασέ, αλλά και πάλι ο γκολκίπερ της Καβάλας απέκρουσε.

1' Το παιχνίδι ξεκίνησε!



Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Μάχο, Γιόνσον, Λάτκα, Όμο, Ριέρα (70' Σβέρκος), Μήτρογλου, Γουνδουλάκης (59' Μπάλαμπαν), Κουμορτζί, Σιόβας, Κοντοές, Τσότσαλιτς

Στον πάγκο: Παναγόπουλος, Κούκετς, Σάμαρης, Αναστασόπουλος, Σαλαλί

Καβάλα: (Χενρικ Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης, Τόμασιτς, Ντουγκλάο, Πρέτζελ, Ντιέ, Περεϊρίνια, Καρντόσο, Βουτσίσεβιτς (70' Γιάννου), Ονουάτσι, Νικουλάε

Στον πάγκο: Κατεργιαννάκης, Σιόντης, Αυλωνίτης, Ναζλίδης, Καπνόπουλος, Ελευθεριάδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Καρατζίκας (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: Νέας Σμύρνης



• Άλλη ομάδα είναι ο Πανιώνιος μετά την ανάληψη της τεχνικής του ηγεσίας από τον Τάκη Λεμονή, αλλά και την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου. Έχοντας πετύχει τρία γκολ σε δύο ματς -και μάλιστα, απέναντι σε αντιπάλους κάθε άλλο παρά αδύναμους (δύο γκολ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη και ένα στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Παναθηναϊκό)- ο 22χρονος «κυνηγός» δικαιώνει απόλυτα -μέχρι στιγμής- τους ανθρώπους της ομάδας της Νέας Σμύρνης για την επιλογή τους να τον φέρουν στην Πλατεία.

• Οι «κυανέρυθροι», λοιπόν, βρίσκονται σε ανοδική τροχιά και ευελπιστούν -ανάλογα και με το τι θα γίνει στα ματς Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης και Λάρισα-Πανσερραϊκός- να ξεφύγουν για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη.

• Στον αντίποδα και η Καβάλα είναι σε εξαιρετική κατάσταση (συνέτριψε τον Ηρακλή 3-0 την περασμένη αγωνιστική), θα στερηθεί, όμως, των υπηρεσιών του… δαιμόνιου Αμπντούν, ο οποίος αποβλήθηκε αψυχολόγητα στην αναμέτρηση με το «γηραιό».

• Ωστόσο, βάσει των εμφανίσεών της, η μακεδονική ομάδα αισιοδοξεί πως μετά το τέλος της αγωνιστικής θα έχει ακόμα μεγαλύτερη διαφορά από τον έκτο της βαθμολογίας και θα πλησιάσει ακόμα περισσότερο στο φετινό της στόχο, που είναι η είσοδος στα πλέι οφ και η έξοδος στην Ευρώπη.

Η αποστολή του Πανιωνίου: Μάχο, Παναγόπουλος, Λάτκα, Κοντοές, Σιόβας, Όμο, Γιόνσον, Αναστασόπουλος, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί, Κούκετς, Τσότσαλιτς, Σάμαρης, Σαλαλί, Ριέρα, Μήτρογλου, Μπάλαμπαν και Σβέρκος.

Η αποστολή της Καβάλας: Γκαλίνοβιτς, Κατεργιαννάκης, Πετκάκης, Σιόντης, Πρέτζελ, Ντουγκλάο, Αυλωνίτης, Τόμασιτς, Ντιέ, Καρντόσο, Καπνόπουλος, Ελευθεριάδης, Ονουάτσι, Βουτσίσεβιτς, Θεοδωρέλης, Νικουλάε, Περεϊρίνια, Μακούνα, Ναζλίδης και Γιάννου.

• Η προϊστορία «γέρνει» συντριπτικά υπέρ της Καβάλας, καθώς στα τελευταία πέντε παιχνίδια μεταξύ ΑΟΚ και Πανιωνίου, σε οποιαδήποτε έδρα, η Καβάλα επικράτησε στα τέσσερα, ενώ ένα ματς έληξε ισόπαλο. Μάλιστα, πέρυσι η Καβάλα κέρδισε δυο φορές μέσα στη Νέα Σμύρνη με σκορ 2-1, μία για το πρωτάθλημα και μία για το Κύπελλο!

Φέτος, στον πρώτο γύρο, η Καβάλα είχε επικρατήσει του Πανιωνίου 2-1. Θυμηθείτε πως:



Πέρυσι, η Καβάλα είχε επικρατήσει του Πανιωνίου 2-1 στη Νέα Σμύρνη, τόσο στο πρωτάθλημα



…όσο και στο Κύπελλο -«πετώντας» τον, μάλιστα, εκτός συνέχειας…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x