Stoiximan Super League

Live: Ολυμπιακός Βόλου-Ολυμπιακός 0-1 (Τελικό)

Ούτε στο Βόλο έκανε στάση το «τρένο» του Ολυμπιακού! Οι Πειραιώτες ήταν… όσο Ολυμπιακός χρειάστηκε απέναντι στον συνονόματο, πήραν τη νίκη με 1-0 και ξαναχάθηκαν από τα μάτια του Παναθηναϊκού. Η ισπανική συνεργασία των Ριέρα-Φουστέρ και το όμορφο γκολ του τελευταίου συνέχισε τα ερωτηματικά για το αν και που θα γκελάρει η ομάδα του Βαλβέρδε (όγδοη σερί νίκη και όγδοο διπλό στην επαρχία).

Ούτε στο Βόλο έκανε στάση το «τρένο» του Ολυμπιακού!

Οι Πειραιώτες ήταν… όσο Ολυμπιακός χρειάστηκε απέναντι στον συνονόματο, πήραν τη νίκη με 1-0 και ξαναχάθηκαν από τα μάτια του Παναθηναϊκού.

Η ισπανική συνεργασία των Ριέρα-Φουστέρ και το όμορφο γκολ του τελευταίου συνέχισε τα ερωτηματικά για το αν και που θα γκελάρει η ομάδα του Βαλβέρδε (όγδοη σερί νίκη και όγδοο διπλό στην επαρχία).

93' Λήξη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό παίρνει τη νίκη.

91' Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό. Ο Χολέμπας μπήκε στην περιοχή του Γιακούποβιτς, το πλασέ του όμως έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Βόλου.

80' Ο Τζεμπούρ φεύγει στην πλάτη της άμυνας του Βόλου όμως δεν μπορεί να νικήσει τον Γιακούποβιτς στο πλασέ που κάνει

79' - Αλλαγή για τον Ολυμπιακό: Ο Χολέμπας παίρνει τη θέση του Ριέρα

73' - Αλλαγή για τον Ολυμπιακό: Ο Ζαϊρί αντικαθιστά τον Μιραλάς

71' - Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου: Στη θέση του Καπετάνου περνάει ο Μητρόπουλος

68': Μετά από σύγχυση στην περιοχή, ο Τζεμπούρ επωφελείται και πιάνει "σκαστό" σουτ, αλλά η μπάλα φεύγει δίπλα από το δεξί δοκάρι.

67' - Κίτρινη κάρτα για τον Ολυμπιακό Βόλου: Τη βλέπει ο Τόμας, για φάουλ πάνω στον Τζεμπούρ

65': Σε ωραία αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Μπρέσκα "ταλαιπωρεί" τον Μπράβο από δεξιά, αλλά το συρτό σουτ που κάνει καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

61' - Αλλαγή για τον Ολυμπιακό: Ο Πάντελιτς περνάει εκτός αγώνα και σε αυτόν μπαίνει -για πρώτη φορά με την ερυθρόλευκη φανέλα- ο Τζεμπούρ.

59' - Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου: Ο Ακόστα αντικαθιστά τον Σολάκη

58': Τεράστια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Ο Ιμπαγάσα έβγαλε κάθετη "πάρε-βάλε" στον Φουστέρ, εκείνος πλάσαρε αμαρκάριστος, αλλά έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Γιακούποβιτς!

49': Μετά από εκτέλεση κόρνερ και απόκρουση στην περιοχή των γηπεδούχων, ο Φουστέρ έπιασε το απευθείας σουτ, αλλά ο Γιακούποβιτς έπεσε στη δεξιά του γωνία και μπλόκαρε.

46': Έναρξη του β' μέρους

46' - Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου: Ο Μαρτίν θα αντικαταστήσει τον Μπερτόλντι

45'+1': Λήξη του ημιχρόνου

44': Καλή φάση για τους γηπεδούχους! Ο Άλβαρες σέντραρε από δεξιά, ο Σολάκης πρόλαβε -με το κεφάλι- την (κακή) έξοδο του Πάρντο, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ!

42': Μετά από εκτέλεση φάουλ του Ιμπαγάσα από αριστερά, ο Πάντελιτς πιάνει την κεφαλιά, αλλά στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

39': Νέα επικίνδυνη φάση για τους Βολιώτες! Σε ωραία αντεπίθεση από αριστερά, ο Μόνχε προσπάθησε να βρει μέσα στην περιοχή τον Μπρέσκα, αλλά οι Παπαδόπουλος και Μοντέστο -παρόλο που πήγαν να μπερδευτούν αρχικά- κατάφεραν να απομακρύνουν την μπάλα.

38': Ευκαιρία για τους γηπεδούχους! Η ωραία σέντρα του Μόνχε από αριστερά βρήκε μέσα στην περιοχή τον Μπρέσκα, αλλά η κεφαλιά που έκανε εκείνος μπλοκαρίστηκε από τον Πάρντο!

34': Σε εξαιρετική αντεπίθεση του Ολυμπιακού, ο Μιραλάς μπαίνει από δεξιά στην περιοχή, σουτάρει με δύναμη, αλλά η μπάλα κοντράρει και περνάει κόρνερ!

29': Μετά από απόκρουση στην περιοχή των γηπεδούχων, ο Φουστέρ κοντρολάρει και πιάνει το συρτό σουτ, αλλά η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του Γιακούποβιτς.

25': Το γκολ έχει δώσει "αέρα" στην ομάδα του Βαλβέρδε, που ελέγχει πλήρως το παιχνίδι.

19' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!: Σε εξαιρετική αντεπίθεση των Πειραιωτών, ο Φουστέρ βγάζει ωραία δεξιά για τον Ριέρα, ο Ισπανός -αφού ξεπέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο- γυρίζει ξανά για τον Φουστέρ κι εκείνος πλασάρει εύστοχα στην κίνηση!

14' - Κίτρινη κάρτα για τον Ολυμπιακό Βόλου: Τη βλέπει ο Μπερτόλντι, που παρεμπόδισε μια εκτέλεση φάουλ από τον Ιμπαγάσα.

12': Μετά από έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Ιμπαγάσα, ο Μιραλάς πιάνει απευθείας σουτ μέσα από την περιοχή και αριστερά, αλλά η μπάλα καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων!

10': Πρώτη καλή φάση στο ματς. Μετά από ωραία μπαλιά του Σολάκη, ο Μπρέσκα μπήκε επικίνδυνα στην περιοχή, αλλά ο Μπράβο τον πίεσε όσο χρειάστηκε, για να βγει ο Πάρντο και να μαζέψει την μπάλα.

6': Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού -με τους Πειραιώτες να προσπαθούν να πάρουν από νωρίς την κατοχή της μπάλας.

1': Έναρξη του αγώνα



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Σολάκης (59' Ακόστα), Ντολεζάι, Ρόκας, Σελέζι, Τόμας, Καπετάνος (71' Μητρόπουλος), Μπερτόλντι (46' Μαρτίν), Μόνχε, Μπρέσκα, Αλβάρεζ

Στον πάγκο: Ρόκα, Ζέρης, Αναστασίου, Γκοτοβός

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Ριέρα (79' Χολέμπας), Μιραλάς (73' Ζαϊρί), Φουστέρ, Πάντελιτς (61' Τζεμπούρ)

Στον πάγκο: Νικοπολίδης, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Ρόμενταλ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλόπουλος (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Βασιλειάδης (Μακεδονίας)

ΓΗΠΕΔΟ: Πανθεσσαλικό Στάδιο



Με τις γνωστές απουσίες των Μοϊσές και Ντουντού θα παραταχθεί απόψε ο Ολυμπιακός. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί να υπολογίζει κανονικά σε όλους τους υπόλοιπους, ενώ θα έχει στη διάθεσή του για πρώτη φορά και τον Ραφίκ Τζεμπούρ.

Από την άλλη, χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα προετοίμασε την ομάδα του ενόψει του σημερινού παιχνιδιού ο Σάκης Τσιώλης. Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει απώλειες τραυματισμών, αφού και ο Ούμπιντες -που ταλαιπωρούνταν από κάποιες ενοχλήσεις- τις ξεπέρασε και βρίσκεται κανονικά στην αποστολή.

Σαν στο σπίτι τους θα νιώθουν απόψε οι «ερυθρόλευκοι» του Πειραιά! Ο Ολυμπιακός έτυχε αποθεωτικής υποδοχής το Σάββατο, κατά την άφιξή του στο Βόλο, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί από τους περισσότερους από 8.000 φίλους του που θα βρίσκονται στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού.

Οριακά ευνοϊκή για τον Ολυμπιακό είναι η (μικρή) παράδοση με τον… συνονόματο στο Βόλο. Σε σύνολο 8 αναμετρήσεων στη Θεσσαλία, οι Πειραιώτες μετρούν 4 νίκες και 2 ισοπαλίες, ενώ έχουν ηττηθεί δύο φορές. Η μια από αυτές, πάντως, ήταν εντυπωσιακή (3-0) και καταγράφηκε στην τελευταία συνάντηση των δύο ομάδων με γηπεδούχους τους Βολιώτες (1980).

Οι τελευταίοι, πάντως, δυσκόλεψαν αρκετά την ομάδα του Βαλβέρδε και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, όταν ηττήθηκαν τελικά με 3-1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x