Γενικά

Πάει Κλουζ ο Καπετάνος

Φλέρταρε με τον Αστέρα Τρίπολης και την Ανόρθωση, αλλά καταλήγει στην Κλουζ. Ο λόγος για τον Παντελή Καπετάνο, ο οποίος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρουμανία, αλλά σε άλλο σύλλογο, αποχωρώντας από τη Στεάουα Βουκουρεστίου. Ο 27χρονος Κοζανίτης φορ είπε το «ναι» σε πρόταση για συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών και θα ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας στην Αττάλεια, όπου προετοιμάζεται εν όψει της επανέναρξης του ρουμανικού πρωταθλήματος

Φλέρταρε με τον Αστέρα Τρίπολης και την Ανόρθωση, αλλά καταλήγει στην Κλουζ. Ο λόγος για τον Παντελή Καπετάνο, ο οποίος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρουμανία, αλλά σε άλλο σύλλογο, αποχωρώντας από τη Στεάουα Βουκουρεστίου.

Ο 27χρονος Κοζανίτης φορ είπε το «ναι» σε πρόταση για συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών και θα ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας στην Αττάλεια, όπου προετοιμάζεται εν όψει της επανέναρξης του ρουμανικού πρωταθλήματος.

Ο Παντελής Καπετάνος είχε 27 γκολ σε 65 συμμετοχές με τη Στεάουα από το 2008 μέχρι το 2010. Φέτος σκόραρε μία φορά σε 12 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, ενώ πέτυχε και ένα γκολ σε τρεις παρουσίες στο Europa League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x