Ιταλία

Πήρε Μάτρι, έδωσε Αμάουρι η «Γιούβε»

Τον Αλεσάντρο Μάτρι με τη μορφή δανεισμού απέκτησε η Γιουβέντους από την Κάλιαρι. Οι «μπιανκονέρι» θα δώσουν 2,5 εκατ. ευρώ μέχρι το καλοκαίρι στην ομάδα της Σαρδηνίας και τον νεαρό αμυντικό Λορέντσο Αριάουντο ως έμψυχο αντάλλαγμα, ενώ θα πρέπει να καταβάλλουν 15,5 εκατ. ευρώ αν θέλουν να αγοράσουν τα δικαιώματα του 26χρονου επιθετικού. Στο μεταξύ, η Γιουβέντους παραχώρησε δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν στην Πάρμα τον Καρβάλιο Αμάουρι.

Τον Αλεσάντρο Μάτρι με τη μορφή δανεισμού απέκτησε η Γιουβέντους από την Κάλιαρι. Οι «μπιανκονέρι» θα δώσουν 2,5 εκατ. ευρώ μέχρι το καλοκαίρι στην ομάδα της Σαρδηνίας και τον νεαρό αμυντικό Λορέντσο Αριάουντο ως έμψυχο αντάλλαγμα, ενώ θα πρέπει να καταβάλλουν 15,5 εκατ. ευρώ αν θέλουν να αγοράσουν τα δικαιώματα του 26χρονου επιθετικού.

Ο Μάτρι, που αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Μίλαν, έχει φέτος 9 γκολ σε 21 συμμετοχές στη Serie A.

Στο μεταξύ, η Γιουβέντους παραχώρησε δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν στην Πάρμα τον Καρβάλιο Αμάουρι. Ο Βραζιλιάνος με ιταλική υπηκοότητα επιθετικός έχει φέτος 9 συμμετοχές στη Serie A χωρίς να σκοράρει, ενώ είχε 3 γκολ σε 7 εμφανίσεις στο Europa League με τους «μπιανκονέρι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x