Επικαιρότητα

Ρέππας: «Τσαμπατζήδες όσοι δεν πληρώνουν διόδια»

Με αυτόν τον χαρακτηρισμό σχολίασε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Μεταφορών, Δημήτρης Ρέππας, όσους δεν δέχονται να πληρώσουν εισιτήρια ή διόδια. Ότι θα αυξηθούν τα κόμιστρα αν συνεχιστεί αυτή η στάση, πρόσθεσε ο πολιτικός του ΠΑΣΟΚ.

Με αυτόν τον χαρακτηρισμό σχολίασε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Μεταφορών, Δημήτρης Ρέππας, όσους δεν δέχονται να πληρώσουν εισιτήρια ή διόδια.

Ότι θα αυξηθούν τα κόμιστρα αν συνεχιστεί αυτή η στάση, πρόσθεσε ο πολιτικός του ΠΑΣΟΚ.

«Οι τσαμπατζήδες υπονομεύουν και στρέφονται εναντίον των εργαζομένων στις εταιρίες συγκοινωνιών, συνιστά δολιοφθορά η στάση ενός τζαμπατζή. Αυτή τη στάση, είτε θα αυξηθούν τα ελλείμματα και θα πρέπει να τα πληρώνουν όλοι οι Έλληνες ή θα αυξηθεί και άλλο το κόμιστρο» τόνισε ο κ. Ρέππας.

Παράλληλα, χαρακτήρισε αντικοινωνική συμπεριφορά την άρνηση πληρωμής: «Όταν κάποιος έχει τέτοια συμπεριφορά είναι σα να λέει, δεν πληρώνω εγώ ώστε για μένα να πληρώσει κάθε άλλος Έλληνας» κατέληξε ο υπουργός.

Το γεγονός πως οι Έλληνες πληρώνουν διόδια εδώ και δεκάδες χρόνια με τις εθνικές οδούς να είναι μισοφωτισμένες και μισοφτιαγμένες και πως η Ελλάδα είναι πάντοτε στις πρώτες θέσεις θανατηφόρων ατυχημάτων πάνω στους συγκεκριμένους δρόμους, μάλλον αφήνει αδιάφορο τον υπουργό…

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x