Επικαιρότητα

Μακριά από τις φλόγες…

Μεταφέροντας 184 Έλληνες της Αιγύπτου προσγειώθηκαν νωρίς το απόγευμα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τα τρία στρατιωτικά αεροσκάφη C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας που είχαν πετάξει το πρωί στην Αίγυπτο για να παραλάβουν όσους Έλληνες πολίτες επιθυμούσαν να φύγουν από τη χώρα, λόγω των δραματικών γεγονότων των τελευταίων ημερών.

Μεταφέροντας 184 Έλληνες της Αιγύπτου προσγειώθηκαν νωρίς το απόγευμα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τα τρία στρατιωτικά αεροσκάφη C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας που είχαν πετάξει το πρωί στην Αίγυπτο για να παραλάβουν όσους Έλληνες πολίτες επιθυμούσαν να φύγουν από τη χώρα, λόγω των δραματικών γεγονότων των τελευταίων ημερών. Στην Αλεξάνδρεια είχε μεταβεί και ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δόλλης ο οποίος είχε και το συντονισμό της επιχείρησης.

Στο μεταξύ, εκατοντάδες χιλιάδες Αιγύπτιοι βγήκαν και πάλι σήμερα στο κέντρο του Καίρου στην 8η ημέρα των διαδηλώσεων κατά του καθεστώς Μουμπάρακ.

Μέτωπο και πρόγραμμα απεργιών στις Αστικές Συγκοινωνίες. Αύριο Τετάρτη δεν θα κινηθούν μπλε λεωφορεία, τρόλεϊ και Ηλεκτρικός.
Την Πέμπτη απεργούν και πάλι οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ.

Ένταση και στην Βουλή, μετά τις καταγγελίες των συνδικαλιστών του ΜΕΤΡΟ ότι η διοίκηση της εταιρίας απειλεί με απολύσεις τους απεργούς εργαζόμενους.

Για αντικοινωνική συμπεριφορά έκανε λόγο ο υπουργός Μεταφορών αναφερόμενος σε όσους αρνούνται να πληρώσουν εισιτήριο ή διόδια. Ο Δημήτρης Ρέππας προανήγγειλε κυβερνητική πρωτοβουλία για το ζήτημα.

Σειρά απεργιακών κινητοποιήσεων άρχισαν από σήμερα οι νοσοκομειακοί γιατροί και οι γιατροί του ΙΚΑ. Νέο «λουκέτο» θα βάλουν στις 4 και στις 7 του μήνα τα φαρμακεία.

Προς το παρόν δεν τίθεται θέμα εξωδικαστικού συμβιβασμού του ελληνικού Δημοσίου με την γερμανική SIEMENS, ξεκαθάρισε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Η δημιουργία ειδικού ταμείου κοινωνικής συνοχής που θα χρηματοδοτεί την συγκρότηση συνεταιρισμών ή επιχειρήσεων από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, όπως άνεργοι, πρώην φυλακισμένοι και άτομα άνω των 55 ετών, αποφασίσθηκε σήμερα σε σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό.

Κάτω από τις 800 μονάδες βάσης υποχώρησε σήμερα το spread των ελληνικών 10ετών ομολόγων.
Ανάσα και στο Χρηματιστήριο της Αθήνας το οποίο κατέγραψε σήμερα κέρδη της τάξης του 4,41%. Στις 1.663 μονάδες διαμορφώθηκε ο γενικός δείκτης.

Αύριο στο 1ο Νεκροταφείο της Αθήνας το τελευταίο χειροκρότημα στην σπουδαία ηθοποιό του ελληνικού θεάτρου και του κινηματογράφου, Καίτη Λαμπροπούλου.

ΚΑΙΡΟΣ: Νεφώσεις με βροχές από το βράδυ αύριο Τετάρτη στην Αττική. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 3 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Γιώργος Παπαθανασόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x