Ισπανία

Παντιάνι: «Του λάσκαρε βίδα του Κριστιάνο»

Για αλαζονική συμπεριφορά κατηγόρησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο Βάλτερ Παντιάνι., Οι δυο τους είχαν ένα στο φινάλε της αναμέτρησης της Οσασούνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Παμπλόνα και ο Ουρουγουανός επιθετικός έδωσε συνέχεια στην κόντρα.

Για αλαζονική συμπεριφορά κατηγόρησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο Βάλτερ Παντιάνι., Οι δυο τους είχαν ένα «θερμό» επεισόδιο στο φινάλε της αναμέτρησης της Οσασούνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Παμπλόνα και ο Ουρουγουανός επιθετικός έδωσε συνέχεια στην κόντρα.

«Του Κριστιάνο του έχει λασκάρει μία βίδα. Πρέπει να είναι πιο ταπεινός. Θα πρέπει να ακολουθήσει τη συμπεριφορά που έχει ο Μέσι και να αφήσει την αλαζονεία. Αυτός είναι που δημιουργεί προβλήματα κάθε αγωνιστική και πρέπει να τιμωρηθεί. Όταν κατακτήσει όσους τίτλους έχω πάρει εγώ στην Ισπανία, μπορεί να μου μιλήσει», δήλωσε ο Παντιάνι, ενώ τα έβαλε και με όλη την ομάδα της «βασίλισσας». «Στη Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να κοιτάξουν γιατί η Μπαρτσελόνα σε όποιο γήπεδο και να παίζει χειροκροτείται, ενώ εκείνοι αποδοκιμάζονται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x