Stoiximan Super League

Τραυματισμένος δέχθηκε το γκολ ο Καρνέζης!

Θλάση στο δικέφαλο που αποκόμισε από το 91΄ της αναμέτρησης με την ΑΕΚ είναι η διάγνωσή του προβλήματος του Ορέστη Καρνέζη. Αυτό σημαίνει, πως στο γκολ που δέχτηκε στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, ήταν τραυματίας! Έτσι, μένει εκτός αποστολής για το παιχνίδι στην Τούμπα. Αμφίβολος και ο Σισέ μετά τη μυϊκή σύσπαση που έχει και αυτός από τις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Το www.sport-fm.gr αναλύει για ποιον λόγο δεν πρέπει να είναι το εξιλαστήριο θύμα ο άπειρος πορτιέρο.

Θλάση στο δικέφαλο που αποκόμισε από το 91΄ της αναμέτρησης με την ΑΕΚ είναι η διάγνωσή του προβλήματος του Ορέστη Καρνέζη.

Αυτό σημαίνει, πως στο γκολ που δέχτηκε στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, ήταν τραυματίας!

Έτσι, μένει εκτός αποστολής για το παιχνίδι στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Τη θέση του θα πάρει ο νεαρός Καπίνος που θα είναι στην αποστολή για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Αμφίβολος και ο Σισέ μετά τη μυϊκή σύσπαση που έχει και αυτός από τις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, ενώ ο Κώστας Κατσουράνης έχει αιμάτωμα στον τετρακέφαλο. Αμφίβολη η συμμετοχή των δύο έμπειρων παικτών για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Το www.sport-fm.gr αναλύει τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει ο Ορέστης Καρνέζης να αποτελεί το εξιλαστήριο θύμα του ντέρμπι.

Ο Ορέστης Καρνέζης από τη λήξη του παιχνιδιού ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και έπειτα, είναι απαρηγόρητος. Θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο για τον αποκλεισμό της ομάδας. Εφημερίδες, αθλητικά sites, διάφορα blogs αλλά και καφενειακές συζητήσεις τον φωτογραφίζουν ως τον βασικό υπαίτιο του αποκλεισμού. Συγγνώμη, αλλά επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω.

Καταρχάς, είναι αδιανόητο όταν ένας τερματοφύλακας χρησιμοποιείται μόλις τέσσερα με πέντε παιχνίδια μέσα σε μία ολόκληρη σεζόν, να είναι σε φόρμα. Όπως και κάθε αθλητής άλλωστε. Ναι, είναι λάθη και τα δύο γκολ που δέχεται, άλλα δεν ήταν τα μόνα ατομικά λάθη που έγιναν.

Επιπλέον, ο Ορέστης Καρνέζης είναι κατά γενική ομολογία ένας άπειρος πορτιέρο. Αυτό, παίζει το ρόλο του, μια και ένας αμέστωτος ποδοσφαιριστής σε μία τόσο κρίσιμη θέση χωρίς χρόνο συμμετοχής, δεν μπορεί να είναι «έτοιμος» όποτε του ζητηθεί. Σε ένα ντέρμπι με τρελό ρυθμό, που πέφτουν κορμιά μέχρι το 98΄, λογικό είναι να τον λυγίσει το άγχος.

Το οποίο, για να λέμε τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη, είχε κάμψει και τους υπόλοιπους παίκτες του «τριφυλλιού». Οι αμυντικοί των «πράσινων» πελαγοδρομούσαν στα τελευταία 15 λεπτά του παιχνιδιού διώχνοντας την μπάλα όπως-όπως, ενώ οι μέσοι δεν μπορούσαν να παγώσουν το ρυθμό, κρατώντας έστω και λίγα δευτερόλεπτα τη μπάλα. Ο Φερέιρα, αντί να βάλει τις φωνές στους ποδοσφαιριστές του και να τους βγάλει από την περιοχή έβαλε τον Πλεσί, ο οποίος δεν υπολογίζεται. Την ώρα, που στον πάγκο έχει τους Καραγκούνη και Γκοβού οι οποίοι, έχουν την εμπειρία αλλά και τη θέληση να κρατήσουν την μπάλα…

Με λίγα λόγια, όλη η εμφάνιση του Παναθηναϊκού από την αποβολή του Βύντρα και μετά ήταν κακή, απλά, το λάθος που «φάνηκε» ήταν αυτό του Καρνέζη. Τα υπόλοιπα λάθη, για κακό του Παναθηναϊκού θα ξεχαστούν, λόγω αυτής της στοχοποίησης και της εύρεσης ενός νέου εξιλαστήριου θύματος…

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x