Stoiximan Super League

Στο «ψυγείο» ο Μπλάνκο

Την άρνησή του να «μετακομίσει» στην Τουρκία για λογαριασμό της Εσκισεχιρσπόρ φαίνεται πως …πληρώνει ο Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο επιθετικός της ΑΕΚ μοιάζει παραγκωνισμένος τις τελευταίες ημέρες και αυτό επειδή παρά το γεγονός ότι η «Ένωση» δέχτηκε την πρόταση των 500.000 ευρώ που έγινε από την τουρκική ομάδα, ο ίδιος προτίμησε να παραμείνει στην Ελλάδα. «Μαχαίρι» στους πανηγυρισμούς από Χιμένεθ.

Την άρνησή του να «μετακομίσει» στην Τουρκία για λογαριασμό της Εσκισεχιρσπόρ φαίνεται πως …πληρώνει ο Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο επιθετικός της ΑΕΚ μοιάζει παραγκωνισμένος τις τελευταίες ημέρες και αυτό επειδή παρά το γεγονός ότι η «Ένωση» δέχτηκε την πρόταση των 500.000 ευρώ που έγινε από την τουρκική ομάδα, ο ίδιος προτίμησε να παραμείνει στην Ελλάδα.

Η επιλογή μάλιστα του Μανόλο Χιμένεθ να χρησιμοποιήσει τον, μόλις με τρεις προπονήσεις στα πόδια του, Ναμπίλ Μπαχά στο Κύπελλο κόντρα στον Παναθηναϊκό, αντί του πρώτου σκόρερ του «Δικεφάλου» αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Η «ποινή» που επιβάλλεται στον Αργεντινό, κατά πως φαίνεται, είναι η σταδιακή περιθωριοποίησή του.

Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής τόνισε και πάλι μετά το τον αγώνα με τους «πράσινους» πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα και για το λόγο αυτό απέρριψε την πρόταση τις Εσκισεχιρσπόρ.

«Μαχαίρι» στους πανηγυρισμούς

ΤΟ τέλος στις χαρές και τα πανηγύρια για την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου ΟΠΑΠ ήρθε δια στόματος Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός ξέρει πως αν διατηρηθεί αυτό το κλίμα υπάρχει ο κίνδυνος της χαλάρωσης και η συνέπεια αυτής μόνο θετική δεν θα είναι. Το Σάββατο ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη στο ΟΑΚΑ, όπου η νίκη είναι απαραίτητη. Ο στόχος στο πρωτάθλημα παραμένει η καλύτερη δυνατή θέση στη βαθμολογία ενόψει πλέι οφ, ώστε να διεκδικηθεί με τις καλύτερες προϋποθέσεις η δεύτερη θέση για τα προκριματικά του Champions League της επόμενης περιόδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x