Αγγλία

Γράψτε κι εσείς στο england365.gr!

Φανατικός οπαδός της Γιουνάιτεντ; Προδότης ο Τόρες; Ή μήπως φονικό δίδυμο με Ντρογκμπά; Μία ομάδα στο Μάντσεστερ και αυτή είναι μόνο η Σίτι; Άρσεναλ και μόνο Άρσεναλ για πάντα; Στείλτε μας κι εσείς την άποψή σας καθημερινά για οτιδήποτε σχετικό με την Πρέμιερ Λιγκ και τα τεκταινόμενα του αγγλικού ποδοσφαίρου και δείτε τη δημοσιευμένη στο www.england365.gr στη στήλη Your Say. H άποψή σου μετράει.

Φανατικός οπαδός της Γιουνάιτεντ; Προδότης ο Τόρες; Ή μήπως φονικό δίδυμο με Ντρογκμπά;Μία ομάδα στο Μάντσεστερ και αυτή είναι μόνο η Σίτι; Άρσεναλ και μόνο Άρσεναλ για πάντα; Στείλτε μας κι εσείς την άποψή σας καθημερινά για οτιδήποτε σχετικό με την Πρέμιερ Λιγκ και τα τεκταινόμενα του αγγλικού ποδοσφαίρου και δείτε τη δημοσιευμένη στο www.england365.gr στη στήλη Your Say. H άποψή σου μετράει.

Το απόλυτο σάιτ της καθημερινότητας στην Αγγλία και κατ’ επέκταση σε όλο το Νησί, δίνει στους αναγνώστες τη δυνατότητα μίας διαδραστικής επικοινωνίας. Στείλτε μας από σήμερα και κάθε μέρα την άποψή σας στο info@england365.gr και μοιραστείτε την όχι μόνο με μας, αλλά και με όλους τους φίλους μας. Κάθε μέρα θα εμφανίζονται στη στήλη Your Say οι δικές σας απόψεις.

Διαβάστε σήμερα την άποψη του John Valthuer για τον Αρσέν Βενγκέρ και την Άρσεναλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x