Επικαιρότητα

Η google προσλαμβάνει 6.000 άτομα

Στυλό, πληκτρολόγια, μολύβια, πέννες και κάθε λογής αντικείμενα που μπορούν να συμπληρώσουν βιογραφικό, έχουν πάρει φωτιά στον πλανήτη, μια και η Google ανακοίνωσε πως θα προσλάβει 6.000 άτομα, για να μεγαλώσει η εταιρεία. Ο ιντερνετικός κολοσσός που αριθμεί 24.000 εργαζόμενους και 63 γραφεία σε ολόκληρο τον κόσμο, θέλει να απαντήσει στο facebook που από φέτος λαμβάνει μεγαλύτερο μερίδιο στην διαφήμιση.

Στυλό, πληκτρολόγια, μολύβια, πέννες και κάθε λογής αντικείμενα που μπορούν να συμπληρώσουν βιογραφικό, έχουν πάρει φωτιά στον πλανήτη, μια και η Google ανακοίνωσε πως θα προσλάβει 6.000 άτομα, για να ...μεγαλώσει η εταιρεία.

Ο ιντερνετικός κολοσσός που αριθμεί 24.000 εργαζόμενους και 63 γραφεία σε ολόκληρο τον κόσμο, θέλει να απαντήσει στο facebook που από φέτος λαμβάνει μεγαλύτερο μερίδιο στην διαφήμιση.

Η Google έχει σκοπό να αυξήσει τις προσλήψεις όσο εισέρχεται όλο και πιο βαθιά στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας, της διαφήμισης και των εφαρμογών του Ίντερνετ. Ο ανταγωνισμός έχει αυξηθεί κατά πολύ, κυρίως μετά τον ερχομό του Facebook.

Οι ελεύθερες θέσεις εργασίας ποικίλουν. Ζητούν άτομα για το λογισμικό, σχεδιαστές νέων προϊόντων μέχρι και ειδικούς στην τεχνολογία. Όπως από κύκλους διαρρέεται, η εταιρία ψάχνει για τα κορυφαία ταλέντα του διαδικτύου.

Η Google βραβεύθηκε ως το καλύτερο μέρος στην Αμερική για να δουλέψεις από το περιοδικό Fortune, για δυο συνεχόμενες χρονιές, το 2007 και το 2008. Αυτό, λόγω των αναπαυτικών καναπέδων και του εξοπλισμένου χώρου που είναι διαμορφωμένος ώστε οι συνθήκες εργασίας να είναι εξαιρετικοί.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x