Stoiximan Super League

Υποψηφιότητες για …όσκαρ ενδεκάδας

Τα προβλήματα τραυματισμών, σε συνδυασμό με τις επιστροφές παικτών έχουν «μπερδέψει» τον Ερνέστο Βαλβέρδε για το πώς να παρατάξει τον Ολυμπιακό κόντρα στην Skoda Ξάνθη αύριο, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Έτοιμοι να δώσουν απαντήσεις οι «ερυθρόλευκοι». Έρχονται για Πάρντο

Τα προβλήματα τραυματισμών, σε συνδυασμό με τις επιστροφές παικτών έχουν «μπερδέψει» τον Ερνέστο Βαλβέρδε για το πώς να παρατάξει τον Ολυμπιακό κόντρα στην Skoda Ξάνθη αύριο, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Έτοιμοι να δώσουν απαντήσεις οι «ερυθρόλευκοι».

Ο Ριέρα επέστρεψε, πάρα τις όποιες μικροενοχλήσεις αισθάνεται ακόμα, ο Ντουντού το ίδιο, αλλά ο Μιραλάς είναι τιμωρημένος και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος τραυματίας. Αυτά σκέφτεται ο Ερνέστο Βαλβέρδε και δεν έχει καταλήξει ακόμα στο ποιοι θα απαρτίζουν την αρχική ενδεκάδα στο ματς του Καραϊσκάκη την Κυριακή. Οι σίγουροι είναι Πάρντο στο τέρμα, Τοροσίδης δεξιά στην άμυνα, Μέλμπεργκ σέντερ μπακ, Ιμπαγάσα στον άξονα, Ριέρα αριστερά και Πάντελιτς στην κορυφή της επίθεσης, από εκεί και πέρα το πράγμα μπλέκει…

Ο Ποτουρίδης είναι και αυτός ανέτοιμος, οπότε στο κέντρο της άμυνας είναι πολύ πιθανό να μετατεθεί είτε ο Ραούλ Μπράβο από τα αριστερά, είτε ο Φρανσουά Μοντεστό από τα χαφ, αν και ο Γάλλος μέσος βρίσκεται σε φόρμα και αποδίδει πολύ καλά στη συγκεκριμένη θέση. Αν πάει ο Ισπανός πιο μέσα, τότε τη θέση του θα πάρει ο Χολέμπας και ο Μοντεστό θα μείνει στο κέντρο, αν όμως επιστρέψει ο τελευταίος στην άμυνα, τότε είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει ο Μανιάτης δίπλα στον Ιμπαγάσα ή ο Ντουντού, παρά το γεγονός ότι δεν είναι έτοιμος για ολόκληρο 90λεπτο και η συμμετοχή του ίσως εμπεριέχει ρίσκο. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να οπισθοχωρήσει ο Φουστέρ, σε ένα άκρως επιθετικογενές σχήμα.

Αν τελικά γίνει αυτό τη θέση του Ισπανού διεκδικεί ο Φετφατζίδης, με τον Ζαϊρί ή τον Ρόμενταλ να πηγαίνουν δεξιά και τον Πάντελιτς κορυφή. Υπάρχει και ένα μικρό ενδεχόμενο να προτιμηθεί ο Ραφίκ Τζεμπούρ είτε στα δεξιά, είτε στην κορυφή, αλλά το πιθανότερο είναι να μπει κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Έτοιμοι για απαντήσεις

Η νίκη μόνο δεν φτάνει στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης με εμφατικό τρόπο, για να «σβήσουν» από τη μία πλευρά τα όσα τους καταλογίστηκαν μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο ΟΠΑΠ, αλλά και να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα ενόψει συνέχειας. Τα ντέρμπι με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Άρη που ακολουθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα θα κρίνουν όλη τη χρονιά και οι παίκτες του πρωτοπόρου της Σούπερ Λίγκας θέλουν να αποδείξουν ότι δίκαια βρίσκονται στη θέση που είναι τώρα.

Έρχονται για Πάρντο

Στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει τον Ούρκο Πάρντο, στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στις 19 Φεβρουαρίου, θα βρεθεί ο προπονητής των τερματοφυλάκων της εθνικής Βελγίου, Φιλίπ Βάντε Βάλε, σύμφωνα με δημοσιεύματα της χώρα του. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του ομοσπονδιακού τεχνικού των «κόκκινων διαβόλων» και αν συνεχίσει έτσι είναι πολύ πιθανό να κερδίσει την πρόσκλησή του στην εθνική.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x