Stoiximan Super League

Αγωνία για τον Βιτόλο

Σε εξετάσεις θα υποβληθεί σήμερα ο Βιτόλο για να διαπιστωθεί το ακριβές διάστημα που θα χρειαστεί μέχρι την επιστροφή του στη δράση. Σκέψεις να χρησιμοποιήσει τον Ετό στα χαφ κάνει ο Μάκης Χάβος για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό.

Σε εξετάσεις θα υποβληθεί σήμερα ο Βιτόλο για να διαπιστωθεί σε ποιο σημείο βρίσκεται η αποθεραπεία. Ο Ισπανός μέσος χθες πέρασε από τις εγκαταστάσεις και μίλησε με τους συμπαίκτες του, οι οποίοι τον δέχθηκαν με ενθουσιασμό.

Σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν έχει καταπολεμηθεί το μικρόβιο που του προκάλεσε τη μόλυνση και το ακριβές διάστημα που θα χρειαστεί για να επιστρέψει στη δράση.

Με Ετό στα χαφ
Τον απέκτησε για να καλύψει τη θέση του ακραίου μπακ, αλλά η πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ δεν αποκλείεται να γίνει αγωνιζόμενος στη μεσαία γραμμή. Ο Μάκης Χάβος δοκίμασε χθες τον Ετό σε ρόλο ακραίου χαφ ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, μια θέση που την γνωρίζει ο Βραζιλιάνος καθώς έχει παίξει σε αυτή και στο παρελθόν.

Πριν από την προπόνηση ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» είχε μια συνάντηση με τον Βραζιλιάνο στην οποία τον ενημέρωσε για την σκέψη του. Η απόκριση του Ετό, ήταν θετική. Του είπε ότι έχει παρακολουθήσει την ομάδα και τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται και πως μπορεί να ανταποκριθεί καθώς και στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, το έκανε σε κάποια παιχνίδια, φυσικά με έναν παίκτη πίσω του ως στήριγμα.

Μετά από τη συνάντηση αυτή ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έκανε τις σκέψεις του πράξεις. Στο οικογενειακό διπλό τοποθέτησε τον Ετό στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής, κάτι που δεν πρέπει να το αποκλείσει κανείς να συμβεί και στο παιχνίδι με τους «πράσινους».

Έτσι διατηρώντας το 4-4-1-1 ο Μάκης Χάβος καταλήγει στους παρακάτω παίκτες…

Ο Χαλκιάς είναι κάτω από τα δοκάρια. Στο κέντρο της άμυνας οι: Μαλεζάς και Τσιρίλο και στα άκρα οι: Λίνο και Σνάουτσνερ. Αμυντικά χαφ οι: Γκαρσία και Τσουκαλάς, με μπροστά τους τον Βλάνταν Ίβιτς. Στις πτέρυγες: ο Βιεϊρίνια στο αριστερό άκρο και ο Ετό στο δεξί. Στην επίθεση ο Σαλπιγγίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x