Stoiximan Super League

Πανσερραϊκός-Ηρακλής 1-2 (Τελικό)

Δεν χρειαζόταν να σβήσουν τα φώτα στις Σέρρες για να βυθιστεί στο σκοτάδι ο Πανσερραϊκός. Ο Ηρακλής με τον Μαχόπ από το 15ο λεπτό είχε δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στους γηπεδούχους. Μετά την ημίωρη διακοπή (στο 32΄) λόγω προβλήματος στην ηλεκτροδότηση, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου δεν επηρεάστηκε και έφτασε στο 2-0 με πέναλτι του Μάρα. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να πετύχουν ένα τέρμα με τον Λεοζίνιο, το οποίο δεν ήταν αρκετό για να πάρουν κάτι.

Δεν χρειαζόταν να σβήσουν τα φώτα στις Σέρρες για να βυθιστεί στο σκοτάδι ο Πανσερραϊκός. Ο Ηρακλής με τον Μαχόπ από το 15ο λεπτό είχε δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στους γηπεδούχους. Μετά την ημίωρη διακοπή (στο 32΄) λόγω προβλήματος στην ηλεκτροδότηση, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου δεν επηρεάστηκε και έφτασε στο 2-0 με πέναλτι του Μάρα. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να πετύχουν ένα τέρμα με τον Λεοζίνιο, το οποίο δεν ήταν αρκετό για να πάρουν κάτι.


Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση από το www.sport-fm.gr.



90'+3' Λήξη του αγώνα. Πρώτη εκτός έδρας νίκη για τον Ηρακλή.

85' Εκτέλεση φάουλ του Μπέλιτς, ο Ελευθερόπουλος δεν έχει πρόβλημα να μπλοκάρει στη δεξιά γωνία του.

83' Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον Ηρακλή. Ο Κανακούδης πήρε τη θέση του Πίτου Γκαρσία.

79' Κίτρινη κάρτα στον Αραμπατζή.

76΄ Αλλαγή για τον Ηρακλή ο Επαλέ στη θέση του Μάρα

71΄Ο Σουμπίνιο στη θέση του Νταλέ

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova στο www.sport-fm.gr

59΄ Παπαστεριανός στη θέση του Μαχόπ

57΄ ο Κις στη θέση του Σίντιτς

55΄ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ για τον Πανσερραϊκό με τον Λεοζίνιο να μειώνει και να διατηρεί τις ελπίδες των γηπεδούχων για θετικό αποτέλεσμα

51΄Κίτρινη κάρτα για τον Ντάνι

47΄Αλλαγή για τον Πανσερραϊκό ο Μπέλιτς στη θέση του Παντελιάδη.

46΄ Έναρξη του δευτέρου μέρους

45΄+ 1 Λήξη του πρώτου μέρους

44΄Κίτρινη στον Κυριαζή

41΄ Κίτρινη στον Γεωργιάδη

41΄ ΓΚΟΟΟΟΟΛ για τον Ηρακλή ο Μάρα αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι και δεν αστοχεί

39΄ ο Λίμα εκτελεί το φάουλ η μπάλα καταλήγει κόρνερ ο ίδιος ποδοσφαιριστής εκτελεί και ο Τριανταφύλλου διώχνει με το χέρι σώστα ο διαιτητής καταλογίζει την παράβαση και δίνει κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων.

Συνέχεια στον αγώνα μετά από διακοπή περίπου 30 λεπτών

Οι δύο ομάδες έχουν βγει στον αγωνιστικό χώρο και κάνουν ζέσταμα

Έχουν ανάψει οι προβολείς στους δυο από τους τέσσερις πυλώνες και αναμένεται σε δέκα περίπου λεπτά να έχει αποκατασταθεί πλήρως η βλάβη

Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε οι προβολείς ανάβουν σιγά σιγά και όλα δείχνουν ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί

Ο διαιτητής με τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων έχουν αποσυρθεί στα αποδυτήρια μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα με τους προβολείς

32΄ Έχουν σβήσει τα φώτα και ο διαιτητής αναγκάζεται να διακόψει τον αγώνα

Ο Ηρακλής έχει τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα με 62% ποσοστό κατοχής

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova στο www.sport-fm.gr

23΄Κίτρινη κάρτα στον Κατσικά

19΄ Σουτ του Πάρκερ διώχνει σε κόρνερ ο Ελευθερόπουλος

16΄ Κίτρινη κάρτα στον Μαχόπ για τον πανυγηρισμό

15΄ ΄ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ για τον Ηρακλή ο Μαχόπ ο Σολτάνι με ωραία πάσα τον έβγαλε σε πλεονεκτική θέση και σε κενό τέρμα 1-0

12΄Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό ο Γεωργιάδης βρέθηκε απέναντι από τον Ελευθερόπουλο και δεν πλασάρει σωστά

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova στο www.sport-fm.gr

Με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών δεν έχει δημιουργηθεί καμιά καλή φάση μπροστά από τις δυο εστίες

9΄ Κίτρινη κάρτα στον Σίντιτς για σκληρό μαρκάρισμα στον Μαχόπ

1΄ Έναρξη του αγώνα



Πανσερραϊκός (Μομτσιλο Βούκοτις):Ράντμαν, Αλβάρεζ, Άμο, Γεωργιάδης, Παπάζογλου, Σίντιτς (57΄Κις), Τριανταφύλλου, Παντελιάδης (46΄Μπέλιτς), Νταλέ (71΄Σουμπίνιο). Λεοζίνιο, Πάρκερ

Στον πάγκο: Φερνάντεζ, Κέρλα, Μαβένε, Ανάκογλου

Ηρακλής (Γιώργος Παράσχος)Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής, Κατσαμπής, Κατσικάς, Ντάνι, Λίμα, Πίτου (83' Κανακούδης), Μάρα, Κυριαζής, Μαχόπ (59΄Παπαστεριανός),Σολτάνι

Στον πάγκο: Μπαντής, Κανακούδης, Επαλέ,Τσίτας, Καϊτά, Ζερκά

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σταθόπουλος (Αχαΐας)

ΒΟΗΘΟΙ: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Αλεξέας (Μεσσηνίας)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Σερρών



Κοιτάξτε… τι κάνατε! Οι δύο πόντοι που έχει μαζέψει ο Πανσερραϊκός στα οκτώ τελευταία ματς και η νέα «γκέλα» του Ηρακλή με την Κέρκυρα (που ήρθε να προστεθεί σε δύο σερί εκτός έδρας ήττες) βούτηξε… αμφότερους σε μπελάδες. Πιο βαθιά χωμένοι σ’ αυτούς οι γηπεδούχοι, ίσως χρειαστεί να εξοικειωθούν με την τελευταία θέση, αν δεν λυγίσουν ούτε τον -αδύναμο μακριά από το Καυταντζόγλειο- «Γηραιό».

Προϊστορία

Από τις 8/11/1987 ο Ηρακλής αγνοεί την νίκη στις Σέρρες. Τότε, είχε επικρατήσει 2-1 με γκολ των Τουντζιάρη και Σούντμπι. Συνολικά, σε σύνολο 22 αναμετρήσεων, τα «λιοντάρια» μετρούν 8 νίκες, ο Ηρακλής 4 και τα υπόλοιπα 10 ματς μεταξύ των δύο ομάδων έχουν λήξει ισόπαλα. Το ματς του πρώτου γύρου στη Θεσσαλονίκη είχε λήξει ισόπαλο 1-1.

Αποστολές

Πανσερραϊκός: Τόσος ντόρος έγινε γύρω από το όνομα του και σ’ αυτή την αγωνιστική θα αποδειχθεί αν θα έπρεπε να γίνει. Ο Ντάνιελ Φερνάντες που παραχωρήθηκε δανεικός από τον Παναθηναϊκό στον Πανσερραϊκό συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή των «λιονταριών» ενόψει του κρίσιμου ματς με αντίπαλο τον Ηρακλή και ίσως ο Βούκοτιτς να τον εμπιστευθεί κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας του. Οι Σερραίοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα σε ένα ματς δίχως αύριο αφού πλέον τα πράγματα είναι δύσκολα για αυτούς. Οι νίκες εντός έδρας είναι το πρώτο μέλημα και για να ξαναμπούν στο κόλπο της παραμονής στην Σουπερλίγκα σαφώς και πρέπει να επικρατήσουν του Γηραιού. Ο Μόμσιλο Βούκοβιτς ανακοίνωσε και τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα έχει στην διάθεση του για την συγκεκριμένη μάχη.

Οι εκλεκτοί του Βούκοτιτς: Ράντμαν, Φερνάντες, Αμό, Κις, Ανάκογλου, Παπάζογλου, Πάρκερ, Μπέλιτς, Μαβενέ, Αλβάρεζ, Λεοζίνιο, Σουμπίνιο, Γεωργιάδης, Παντελιάδης, Νταλέ, Σίντζιτς, Τριανταφύλλου, Κάστρο, Κέρλα.


Ηρακλής: Την απόφαση να προφυλάξει τον Τάσο Κατσαμπή από τη σημερινή προπόνηση πήρε ο Γιώργος Παράσχος, χωρίς ωστόσο να τον αποκλείσει από την αποστολή για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Πανσερραϊκό. Ο αρχηγός του Ηρακλή ταλαιπωρείται από κάποιες ενοχλήσεις στη μέση, αλλά αναμένεται να είναι έτοιμος το Σάββατο και να ξεκινήσει βασικός. Σε αντίθεση με τον Έλληνα αμυντικό, ο προπονητής του «γηραιού» δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Χοσέμι και τους τραυματίες Ιάκομπ και Ηλιάδη, όπως επίσης και τον ανέτοιμο Σζοτ. Οι παίκτες των Θεσσαλονικέων ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία τους, με πρωινή προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας ανακοινώθηκε η 29μελής αποστολή που θα μεταβεί στις Σέρρες.

Οι «εκλεκτοί» του Παράσχου: Ελευθερόπουλος, Μπαντής, Κατσαμπής, Κυριαζής, Λίμα, Κανακούδης, Κατσικάς, Αραμπατζής, Μάρα, Καϊτά, Παπαστεριανός, Γκαρσία, Μαχόπ, Ρόμπλες, Ντάνι, Στάμου, Ζερκά, Τσίτας, Επαλέ, Σολτάνι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x