Stoiximan Super League

Γκερέιρο: «Δύσκολα στην Ελλάδα»!

Στις οικονομικές… δυσχέρειες που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ -και πλήττουν κατ’ επέκταση και τους παίκτες της- αναφέρθηκε ο Ρότζερ Γκερέιρο. Σε μια ακόμα τοποθέτησή του (αυτή τη φορά σε βραζιλιάνικη ιστοσελίδα), ο Πολωνός παραδέχθηκε πως η διοίκηση κάνει ό,τι μπορεί, αλλά αποκάλυψε πώς έχει καθυστερήσει έξι μήνες τις πληρωμές στους παίκτες!

Στις οικονομικές… δυσχέρειες που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ -και πλήττουν κατ’ επέκταση και τους παίκτες της- αναφέρθηκε ο Ρότζερ Γκερέιρο.

Σε μια ακόμα τοποθέτησή του (αυτή τη φορά σε βραζιλιάνικη ιστοσελίδα), ο Πολωνός παραδέχθηκε πως η διοίκηση κάνει ό,τι μπορεί, αλλά αποκάλυψε πώς έχει καθυστερήσει έξι μήνες τις πληρωμές στους παίκτες!

«Τα πράγματα είναι δύσκολα οικονομικά. Η ομάδα έχει μείνει χωρίς να πληρώσει τους ποδοσφαιριστές ακόμα και δέκα μήνες. Τώρα έχουν καθυστερήσει έξι μήνες. Εγώ τα βγάζω πέρα με αυτά που έχω φυλάξει στην άκρη από την καριέρα μου. Για τους πιο νέους όμως είναι δύσκολα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γκερέιρο -που δεν παρέλειψε να συνδέσει την κατάσταση στην ΑΕΚ με εκείνη που γενικότερα επικρατεί στην Ελλάδα:

«Η ΑΕΚ ενισχύεται, αλλά με αυτή την κρίση τα πράγματα είναι δύσκολα. Υπάρχουν συνεχείς απεργίες στα λεωφορεία, στα τρένα…»

Ο Γκερέιρο, εξάλλου, ερωτήθηκε και για την κλήση του στην εθνική Πολωνίας και παρόλο που δήλωσε έκπληκτος από αυτή, δήλωσε παράλληλα και έτοιμος να τη βοηθήσει στα προκριματικά του Euro 2012:

«Έμεινα έκπληκτος. Μία φίλη μου μεταφράστρια που μένει στην Πολωνία μου τηλεφώνησε και μου μετέφερε την είδηση. Πάντα έλεγα ότι ανεξαρτήτως προπονητή, αλλά και του γεγονότος ότι παίζω πια στο εξωτερικό, θα ήμουν διαθέσιμος. Θέλω να παραμείνω στην ομάδα και να διεκδικήσω μια θέση στη βασική ενδεκάδα για το Euro 2012. Αυτή η διοργάνωση θα είναι ξεχωριστή, αφού θα διεξαχθεί στην Πολωνία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x