Stoiximan Super League

Βάρεσε διάλυση!

Ραγδαίες οι εξελίξεις -που έφερε η εντός έδρας ήττα από τον Ηρακλή- στον Πανσερραϊκό! Οι έντονες αποδοκιμασίες οπαδών των «λιονταριών» στη διάρκεια του αγώνα, κυρίως μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ του «γηραιού», αλλά και μετά τη λήξη του ματς, οδήγησαν σε παραίτηση, τόσο σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου, όσο και τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Πέτρο Θεοδωρίδη, ο οποίος, όπως έκανε γνωστό ο -όχι πια- αντιπρόεδρος, Δημήτρης Φιλίππου, έβαλε πωλητήριο στη μακεδονική ομάδα!

Ραγδαίες οι εξελίξεις -που έφερε η εντός έδρας ήττα από τον Ηρακλή- στον Πανσερραϊκό!

Οι έντονες αποδοκιμασίες οπαδών των «λιονταριών» στη διάρκεια του αγώνα, κυρίως μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ του «γηραιού», αλλά και μετά τη λήξη του ματς, οδήγησαν σε παραίτηση, τόσο σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου, όσο και τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Πέτρο Θεοδωρίδη, ο οποίος, όπως έκανε γνωστό ο -όχι πια- αντιπρόεδρος, Δημήτρης Φιλίππου, έβαλε πωλητήριο στη μακεδονική ομάδα!

Ο κ. Φιλίππου τόνισε, μάλιστα: «Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ υπέβαλε την παραίτηση του ως ένδειξη συμπαράστασης για τις ύβρεις και τις προσβολές που δέχτηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ. Οι παραιτήσεις μας έγιναν αποδεκτές και ο κ. Θεοδωρίδης μου ζήτησε να μεταφέρω ότι παραιτείται και ο ίδιος από την προεδρία της ΠΑΕ. Μάλιστα, τόνισε ότι μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα πουληθεί και η ΠΑΕ»!

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x