Ισπανία

Ο νόμος του Μεσσι-α (video)

Δε χρειάστηκε να ασχοληθεί κανένας άλλος παίκτης της Μπαρτσελόνα με την αναμέτρηση κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού το πήρε προσωπικά ο Λεονέλ Μέσι… Οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν με 3-0 των «ροχιμπλάνκος» της Μαδρίτης στο «Καμπ Νου», στο θεωρητικά σημαντικότερο ματς της 22ης αγωνιστικής της Primera Division, με τρία γκολ του διεθνούς Αργεντινού μέσου και ξέφυγαν προσωρινά δέκα βαθμούς στην κορυφή από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης.

Δε χρειάστηκε να ασχοληθεί κανένας άλλος παίκτης της Μπαρτσελόνα με την αναμέτρηση κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού το πήρε προσωπικά ο Λεονέλ Μέσι… Οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν με 3-0 των «ροχιμπλάνκος» της Μαδρίτης στο «Καμπ Νου», στο θεωρητικά σημαντικότερο ματς της 22ης αγωνιστικής της Primera Division, με τρία γκολ του διεθνούς Αργεντινού μέσου και ξέφυγαν προσωρινά δέκα βαθμούς στην κορυφή από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης, που έχει ένα αγώνα λιγότερο και όλοι στους πρωταθλητές Ισπανίας ευελπιστούν σε μια νέα «γκέλα» της «βασίλισσας» κόντρα στη Σοσιεδάδ. Μάλιστα, οι δυο φορές πρωταθλητές Ευρώπης δημιούργησαν νεό ρεκόρ, συμπληρώνοντας 16 συνεχόμενες νίκες στο ισπανικό πρωτάθλημα. Αντίθετα, οι κάτοχοι του Europa League έμειναν στην έβδομη θέση, εφτά βαθμούς πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στη συμμετοχή στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Δείτε τι έκανε η Βιγιαρεάλ και τι έγινε νωρίτερα.

Οι παίκτες του Πέπε Γκουαρντιόλα είχαν τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης και είχαν τις ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, κόντρα σε μια ομάδα «σκιά» της περυσινής. Ο Μέσι με ατομική προσπάθεια στο 17’ άνοιξε τα σκορ. Στο 28’, μετά από έξοχο συνδυασμό, ο ίδιος πλάσαρε εύστοχα τον Ντε Γκέα. Στο 79 ’εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αντίπαλων αμυντικών, μετά από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή και σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.




ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Αλβες, Πικέ, Αμπιντάλ, Μάξουελ, Τσάβι (83' Αφελάι), Μπούσκετς, Ινιέστα (79' Κεϊτά), Πέδρο (84' Μπόγιαν), Μέσι, Βίγια

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Ντε Γκέα, Βαλέρα, Γκοντίν, Ουϊφαλούσι, Λόπεθ, Τιάγκο, Πάουλο Ασουνσάο (56' Κόκε), Ρέγες, Μέριδα (46' Φορλάν), Φιλίπε Λουίς (75' Ελίας)


Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημέρας για την 22η αγωνιστική της Primera Division:

Μπιλμπάο-Χιχόν 3-0
(Λόπες 16΄, Τοκέρο 27΄, Γιορέντε 73΄)

Αλμερία-Εσπανιόλ 3-2
(Σίλβα 5’ , Ούτσε 7΄, Μπερναντέλο 18΄-Βερντού 34΄, Άλβαρο 49΄)

Οσασούνα-Μαγιόρκα 1-1
(Φλάνο 8΄-Κάστρο 37΄)

Σαραγόσα-Σανταντέρ 1-1
(Κρίστιαν 14΄-Μπουταχαρ 40’ )

Χετάφε-Λα Κορούνια 4-1
(Κολούνγκα 19’ , 26΄, Μίκου 45΄, Ρίος 57΄- Ρίκι 68΄)

Βιγιαρεάλ-Λεβάντε 0-1
(Βάλντο 48΄)

Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0
(17', 28', 79' Μέσι)

Κυριακή, 06/02/2011

Σεβίλλη – Μάλαγα (18.00)

Ρεάλ Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ (20.00)

Βαλένθια – Έρκουλες (22.00)


Η επόμενη αγωνιστική:

Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια
Σπόρτινγκ Χιχόν – Μπαρτσελόνα
Σανταντέρ – Σεβίλλη
Έρκουλες – Σαραγόσα
Μάλαγα – Χετάφε
Λεβάντε – Αλμερία
Ρεάλ Σοσιεδάδ – Οσασούνα
Λα Κορούνια – Βιγιαρεάλ
Εσπανιόλ – Ρεάλ Μαδρίτης
Μαγιόρκα – Αθλέτικ Μπιλμπάο


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x