Stoiximan Super League

«Ο Χιμένεθ θέλει να γυρίσει στην Ισπανία»

Το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ισπανία εξετάζει ο Μανόλο Χιμένεθ, σύμφωνα με τα όσα γράφει στο προσωπικό του blog, ο αρθρογράφος της “As”, Χαβιέ Ματαγιάνας. Ο Ίβηρας δημοσιογράφος, σε επικοινωνία που είχε με τον μάνατζερ του τεχνικού της ΑΕΚ, Αλβάρο Τόρες, πληροφορήθηκε πως ο Χιμένεθ του έχει αναθέσει να κοιτάξει, αν υπάρχει η δυνατότητα, να προπονήσει ομάδα στην πατρίδα του. .

Το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ισπανία εξετάζει ο Μανόλο Χιμένεθ, σύμφωνα με τα όσα γράφει στο προσωπικό του blog, ο αρθρογράφος της “As”, Χαβιέ Ματαγιάνας. Ο Ίβηρας δημοσιογράφος, σε επικοινωνία που είχε με τον μάνατζερ του τεχνικού της ΑΕΚ, Αλβάρο Τόρες, πληροφορήθηκε πως ο Χιμένεθ του έχει αναθέσει να κοιτάξει, αν υπάρχει η δυνατότητα, να προπονήσει ομάδα στην πατρίδα του.

Αναλυτικά τα όσα γράφει ο Ματαγιάνας:

«Ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει να γυρίσει στην Ισπανία. Ο πρώην τεχνικός της Σεβίλλης κάνει μια καλή χρονιά με την ΑΕΚ. Την πήρε από την έβδομη θέση και την έχει φέρει στην τρίτη (σ.σ. τέταρτη). Προκρίθηκε επίσης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Παρ’όλο που έχει συμβόλαιο για ένα χρόνο ακόμα, ο Μανόλο Χιμένεθ ζήτησε από τον μάνατζερ του, Αλβάρο Τόρες, να κοιτάξει αν υπάρχει η δυνατότητα να προπονήσει πίσω στην Ισπανία».

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x