Stoiximan Super League

Ολυμπιακός Β. – Ατρόμητος 2-0 (Τελικό)

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν ο νικητής στην πρόβα των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ κόντρα στον Ατρόμητο, με σκορ 2-0. Τα γκολ για του Βολιώτες, ο Μαρτίν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και ο Ντολεζάι στο 52'. Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν ο νικητής στην πρόβα των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ κόντρα στον Ατρόμητο, με σκορ 2-0. Τα γκολ για του Βολιώτες, ο Μαρτίν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και ο Ντολεζάι στο 52'. Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr.



90'+4 Λήξη της αναμέτρησης.

90' Tέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων

85' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου: Ο Τομάς θα πάρει την θέση του Καπετάνου. Λίγα δευτερόλεπτα πριν απεβλήθη από τον πάγκο ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού Βόλου, κ. Γιαννόπουλος.

80' Κίτρινη κάρτα στον Μπρέσκα του Ολυμπιακού Β¨ολου και κόκκινη στον Ολιβέιρα του Ατρόμητου για επεισόδιο που είχαν μεταξύ τους.

70' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Σολάκης πήρε τη θέση του Μαρτίν.

66' Αποβάλλεται από τον πάγκο του Ατρόμητου ο τεχνικός διευθυντής κ. Αγγελόπουλος.

63' Αλλαγή για την ομάδα του Βόλου. Ο Ρόκας παίρνει τη θέση του Ούμπιντες.

59' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Ο Σφακιανάκης από το ύψος του πέναλτι, πλάσαρε, η μπάλα βρήκε τον Γιακούποβιτς, πήρε πορεία προς τα δίχτυα, όμως ο Σέρβος τερματοφύλακας απομάκρυνε προ του Αναστασάκου.

56' Διπλή αλλαγή για τον Ατρόμητο. Οι Σαρμιέντο και Αναστασάκος παίρνουν τις θέσεις των Καραλή και Νάστου.

52' Γκολ για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Ούμπιντες εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, η μπάλα μετά τις κόντρες έφτασε στον Ντολεζάι και εκείνος με προβολή έκανε το 2-0.

46' Αλλαγή, αναγκαστική για τον Ατρόμητο. Ο Ιτάνζ θα αντικαταστήσει τον Μιχαηλίδη.

46΄ Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

45' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

45' + 2' Γκολ για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Μπρέσκα έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Μαρτίν με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

37' Κίτρινη κάρτα στον Αναστασάκο του Ατρόμητου, ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο, αλλά διαμαρτυρήθηκε.

31' Κίτρινη κάρτα στον Δάρλα του Ατρόμητου.

23' Πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα του Βόλου. Ο Καπετάνος εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα μετά από «καραμπόλα» έφτασε στον Ντολεζάι, αλλά την κεφαλιά του έδιωξε σε κόρνερ ο Μιχαηλίδης.

13' Ο Ατρόμητος πετυχαίνει γκολ με τον Καραλή, όπως αυτό δεν θα μετρήσει καθώς ο νεαρός άσος υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Ο Καραλής, ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού καλύπτεται κανονικά από τους αμυντικούς των γηπεδούχων, όμως ο κ. Μαγιάννης τον υπέδειξε σε αντικανονική θέση.

7' Κίτρινη κάρτα στον Σέλεζι του Ολυμπιακού Βόλου.

4' Ωραία ενέργεια του Σφακιανάκη, κάθετη πάσα στον Καραλή αλλά το πλασέ του κόντραρε στον Σανκαρέ.

1' Έναρξη της αναμέτρησης.



Ολ. Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Σέλεζι, Ζαραδούκας, Ντολεζάι, Σανκαρέ, Καπετάνος (85' Τομάς), Αλβάρεζ, Ουμπίντες (63' Ρόκας), Μπρέσκα, Μόνχε, Μαρτίν (70' Σολάκης)

Στον πάγκο: Ρόκα, Ακόστα, Νέμεθ, Μητρόπουλος

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης (46' Ιτάνζ), Νάστος (56' Αναστασάκος), Δάρλας, Σαμπού, Ολιβέιρα, Τάτος, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Καμαρά, Σαγκανόφσκι, Καραλής (56' Σαρμιέντο)

Στον πάγκο: Σκόνδρας, Μπρίτο, Αθανασίου

Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)
Βοηθοί: Μπαλτάς (Αχαΐας), Μαγιάννης (Άρτας)

- Ένταση δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Φίλαθλοι του Ατρόμητου, αν και δεν είχαν εισιτήρια πήγαν στο γήπεδο, προσπάθησαν να μπουν, όμως αφού πρώτα αντάλλαξαν καπνογόνα και αντικείμενα με τους αντίστοιχους του Ολυμπιακού Βόλου, απομακρύνθηκαν από την αστυνομία και την ασφάλεια του γηπέδου.



Μικρή είναι η προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η τελευταία νίκη της ομάδας του Περιστερίου καταγράφεται την σεζόν 1983-84, ενώ από τις επόμενες δέκα αναμετρήσεις έχει επικρατήσει τις πέντε ο Ολυμπιακός Βόλου και οι άλλες πέντε έληξαν ισόπαλες.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει Ατρομήτου. Ο Σάκης Τσιώλης είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στην διάθεση του.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για την αυριανή αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x