Γενικά

Και… δέκα να παίξουν, χαλάλι τους!

Έχουν παίξει ήδη τρεις φορές… Έτσι που τα έκαναν, δε, προβλέπεται να παίξουν ακόμα τέσσερις συνολικά! Ε και; Αν προσφέρουν ματσάρες όπως τη σημερινή, ας παίξουν και δέκα! Σε ένα «Old Firm» που δικαιολόγησε απόλυτα τη… φασαρία που προκαλεί (με τέσσερα γκολ, ένταση και δύο αποβολές), Ρέιντζερς και Σέλτικ ήρθαν ισόπαλες 2-2 και έδωσαν ένα ακόμα ραντεβού για να λύσουν (εκτός από τις υπόλοιπες) και τις… διαφορές στον 5ο γύρο του Κυπέλλου!

Έχουν παίξει ήδη τρεις φορές…

Έτσι που τα έκαναν, δε, προβλέπεται να παίξουν ακόμα τέσσερις συνολικά!

Ε και;

Αν προσφέρουν ματσάρες όπως τη σημερινή, ας παίξουν και δέκα!

Σε ένα «Old Firm» που δικαιολόγησε απόλυτα τη… φασαρία που προκαλεί (με τέσσερα γκολ, ένταση και δύο αποβολές), Ρέιντζερς και Σέλτικ ήρθαν ισόπαλες 2-2 και έδωσαν ένα ακόμα ραντεβού για να λύσουν (εκτός από τις υπόλοιπες) και τις… διαφορές στον 5ο γύρο του Κυπέλλου!

Το γκολ από τα αποδυτήρια που πέτυχε ο Νες (3’) δεν πτόησε τους «καθολικούς», οι οποίοι (χωρίς τον Σαμαρά στη βασική ενδεκάδα), επανήλθαν άμεσα με τον Κόμονς (16’).

Παρόλο, λοιπόν που ο τερματοφύλακας Φόρστερ έδωσε στους γηπεδούχους προβάδισμα και… αριθμητικό πλεονέκτημα (το πέναλτι που του στοίχισε την αποβολή στο 38’ εκτέλεσε εύστοχα ο Γουίτακερ), η Σέλτικ κατάφερε -έστω και με δέκα- να βρει πάλι την απάντηση (65’ Μπράουν).

Η αποβολή του Νέισμιθ, μάλιστα, στο 71’ θα μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα του Σαμαρά (που μπήκε αλλαγή στο 62’) να πετύχει τη μεγάλη ανατροπή. Ωστόσο το 2-2 δεν άλλαξε, με αποτέλεσμα η πρόκριση να «αποφασιστεί» σε ένα ακόμα ντέρμπι (στις 2 Μαρτίου) που θα προστεθεί στα τρία που, ούτως ή άλλως, είχαν να δώσουν μέχρι το τέλος της χρονιάς οι «αιώνιες»!



Αναλυτικά ο 5ος γύρος του Κυπέλλου Σκωτίας

Σάββατο 5/2

Χάμιλτον-Νταντί Γιουνάιτεντ 1-3
Έιρ-Σεντ Μίρεν 1-2
Μπάκι Θιστλ-Μπρέχιν 0-2
Ινβερνές-Μόρτον 5-1
Σεντ Τζόνστον-Πάρτικ Θισλ (αναβλήθηκε)
Στανράερ-Μάδεργουελ 0-2

Κυριακή 6/2

Ρέιντζερς-Σέλτικ 2-2
(3’ Νες, 41’ πεν. Γουίτακερ - 16’ Κόμονς, 65’ Μπράουν)

Αμπερντίν-Ντανφέρμλιν 1-0
(92' αυτ. ΜακΓκρέγκορ)

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x