Γ' Εθνική

Καλλονή… η Κόρινθος

Αμετάβλητη έμεινε η κορυφή των δύο ομίλων της Football League 2. Στον πρώτο όμιλο, η Κόρινθος με σκορ 2-0 επικράτησε του Πανηλειακού και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Νίκη και για τον Ηρακλή Ψαχνών, 1-0 τον Παναιγιάλειο, που τον διατηρεί στη δεύτερη θέση. Στον δεύτερο όμιλο, μεγάλη ευκαιρία να πατήσει την κορυφή έχασε η Αναγέννηση Επανομής, η οποία ηττήθηκε με σκορ 2-1 από τον Ναυπακτιακό Αστέρα. Ήττες για Φωκικό (2-1 από Πόντιους Κατερίνης) και Νίκη Βόλου(1-0 από Δόξα Κρανούλας).

Δεν άλλαξε η κατάσταση στην κορυφή και των δύο ομίλων της Football League 2. Στον πρώτο όμιλο, η Κόρινθος με σκορ 2-0 επικράτησε του Πανηλειακού και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Νίκη και για τον Ηρακλή Ψαχνών, 1-0 τον Παναιγιάλειο, που τον διατηρεί στη δεύτερη θέση, σε απόσταση αναπνοής.

Στον δεύτερο όμιλο, μεγάλη ευκαιρία να πατήσει την κορυφή έχασε η Αναγέννηση Επανομής, η οποία ηττήθηκε με σκορ 2-1 από τον Ναυπακτιακό Αστέρα και δεν εκμεταλλεύτηκε το ρεπό της Καλλονής. Ήττες για Φωκικό (2-1 από τους Πόντιους Κατερίνης) και Νίκη Βόλου( 1-0 από τη Δόξα Κρανούλας), που έχασαν έδαφος.

1ος όμιλος

Νίκη που τη διατήρησε στην κορυφή του πρώτου ομίλου πήρε η Κόρινθος με σκορ 2-0 επί του Πανηλειακού. Τη διαφορά του ενός βαθμού από την κορυφή διατήρησε ο Ηρακλής Ψαχνών, επικρατώντας 1-0 του Παναιγιαλείου.

Ματς με πολλές συγκινήσεις έγινε στη Ρόδο όπου τελικά τα «ελάφια» νίκησαν 5-3 τον Αίαντα Σαλαμίνας, παρόλο που βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ. Στο ντέρμπι της Κρήτης νικητής αναδείχθηκε ο Πλατανιάς, που επικράτησε 2-0 του Ολυμπιακού Χερσονήσου και διατήρησε την επαφή του με τους πρωτοπόρους.

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο

Κυριακή 06/02

Ρόδος – Αίας Σαλαμίνας 5-3

Πλατανιάς – Ολυμπιακός Χερσονήσου 2-0

Ηρακλής Ψαχνών - Παναιγιάλειος 1-0

Ασπρόπυργος – Απόλλων Σμύρνης 3-0

Κόρινθος – Πανηλειακός 2-0

Παναχαϊκή – Α.Ο. Χανιά 1-0

Οι αγώνες Βύζας Μεγάρων-Αγία Παρασκευή και Κεραυνός Κερατέας-ΠΑΟ Ρουφ δεν θα διεξαχθούν λόγω της αποβολής του Κεραυνού Κερατέας και της Αγίας Παρασκευής από το πρωτάθλημα.

Δείτε εδώ τη βαθμολογία του 1ου ομίλου

2ος όμιλος

Η Καλλονή δεν αγωνιζόταν, αλλά όλοι οι υπόλοιποι φρόντισαν να δουλέψουν για τους πρωτοπόρους. Η Αναγέννηση Επανομής ηττήθηκε στη Ναύπακτο από τον τοπικό Αστέρα με 2-1 και παρέμεινε στη δεύτερη θέση. Ο Φωκικός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί αυτό το αποτέλεσμα αφού ηττήθηκε στην έδρα του από τους Πόντιους Κατερίνης και παρέμεινε στην τρίτη θέση. Ήττα με σκορ 1-0 και για τη Νίκη Βόλου στη Δόξα Κρανούλας.

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο

Κυριακή 06/02

Φωκικός – ΑΕ Ποντίων Κατερίνης 1-2

Μακεδονικός – Εορδαϊκός 0-1

Αετός Σκύδρας – Οδυσσέας Αναγέννησης 3-0

Ναυπακτιακός Αστέρας – Αναγέννηση Επανομής 2-1

Εθνικός Φιλιππιάδας – Κοζάνη 3-1

Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας – Τύρναβος 2-0

Ζάκυνθος-Αναγέννηση Γιαννιτσών 0-1

Δόξα Κρανούλας – Νίκη Βόλου 1-0

Ρεπό: Καλλονή

Δείτε εδώ τη βαθμολογία του 2ου ομίλου

Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x