Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 0-1 (Τελικό)

Σπουδαία νίκη, που τον κρατάει ζωντανό στην υπόθεση τίτλος πήρε ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα. Οι «πράσινοι» επικράτησαν 1-0 του ΠΑΟΚ με γκολ του Νίνη στο 10’, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες –με σημαντικότερη αυτή του Σισέ- και με δέκα παίκτες στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, λόγω αποβολής του Σπυρόπουλου. Πληθώρα χαμένων ευκαιριών από τους γηπεδούχους, που είχαν και δοκάρι με τον Βιεϊρίνια.

Σπουδαία νίκη, που τον κρατάει ζωντανό στην υπόθεση τίτλος πήρε ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα. Οι «πράσινοι» επικράτησαν 1-0 του ΠΑΟΚ με γκολ του Νίνη στο 10’, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες –με σημαντικότερη αυτή του Σισέ- και με δέκα παίκτες στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, λόγω αποβολής του Σπυρόπουλου. Πληθώρα χαμένων ευκαιριών από τους γηπεδούχους, που είχαν και δοκάρι με τον Βιεϊρίνια.

Παρακολουθήστε live από το www.sport-fm.gr την εξέλιξη του αγώνα.



90+3' Τέλος της αναμέτρησης
90+2’ Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Στη θέση του Κατσουράνη ο Σιμάο.

90+1’ Κίτρινη κάρτα στον Γκαρσία.

Τρία θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων

90’ Κίτρινη κάρτα στον Λέτο.

89’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Κατσουράνης βρέθηκε απέναντι από τον Χαλκιά, αλλά δεν έκανε καλό σουτ με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει άουτ.

86’ Κίτρινη κάρτα στον Ζιλμπέρτο Σίλβα.

84’ Σουτ εκτός περιοχής του Γκαρσία, η μπάλα πέρασε άουτ.

82΄ Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Στη θέση του Ίβιτς ο Αρίας.

80’ Φοβερό σουτ εκτός περιοχής από τον Γκαρσία, έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Τζόρβας.

78’ Κίτρινη κάρτα στον Τσιρίλο.

75’ Κόκκινη κάρτα στον Κοντρέρας. Ο παίκτης του «Δικεφάλου του Βορρά» δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Λέτο. Με δέκα παίκτες και οι δύο ομάδες.

74' Κίτρινη κάρτα στον 'Ιβιτς

72' Ο Τζόρβας με αυτοθυσία κοντράρει τον Σαλπιγγίδη και σώζει την εστία του, από θέση οφσάιντ ξεκίνησε ο Έλληνας επιθετικός.

68' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Καραγκούνης στη θέση του Νίνη.

67' Νέα ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Μαρίνος με τάκλιν κόβει τελευταία στιγμή τον Αθανασιάδη, που βρισκόταν "φάτσα" με το γκολ στη μικρή περιοχή.

66' Ο ΠΑΟΚ σκοράρει με τον Μουσλίμοβιτς, όμως δεν υπάρχει γκολ αφού (σωστά) βρισκόταν σε θέση οφσάιντ ο Αθανασιάδης όταν δέχτηκε την μπάλα και πριν τροφοδοτήσει με κεφαλιά τον Βόσνιο.

60' Αλλαγή για τους γηπεδούχους. Ο Αθανασιάδης αντί του Τσουκαλά.

59' Απίστευτη ευκαιρία χάνει ο ΠΑΟΚ. Ο Λίνο βγάζει σέντρα από τα δεξιά και ο Ίβιτς μόνος απέναντι στον Τζόρβα, με προβολή στέλνει την μπάλα άουτ.

55' Κίτρινη κάρτα βλέπει ο Κατσουράνης.

Πιέζει διαρκώς ο ΠΑΟΚ από την αρχή του δευτέρου μέρους.

46' Σέντρα στο δεύτερο μέρος με μια αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Μουσλίμοβιτς στη θέση του Σνάουτσνερ.

45'+2' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

45' Δύο λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις.

45' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Ιωαννίδης αντί του Γκοβού.

43' Αποβολή για τον Σπυρόπουλο, με δέκα παίκτες θα παίξει ο Παναθηναϊκός. Ο αμυντικός των "πρασίνων" βλέπει δεύτερη κίτρινη για επικίνδυνο παιχνίδι σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Έτο.

42' Συνεχίζει να έχει ξεκάθαρη υπεροχή ο ΠΑΟΚ. Αυτή τη φορά, σουτ του Γκαρσία διώχνει με γροθιές ο Τζόρβας.

40' Κίτρινη κάρτα βλέπει ο Μαρίνος.

37' Δοκάρι για τον ΠΑΟΚ. Φοβερό σουτ από τον Βιεϊρίνια από είκοσι μέτρα, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Τζόρβα.

35' Κίτρινη κάρτα βλέπει ο Σπυρόπουλος.

32' Κίτρινη κάρτα βλέπει ο Κοντρέρας.

26' Πολύ κοντά στο γκολ έφτασε ο ΠΑΟΚ. Ο Βιεϊρίνια έβγαλε σέντρα από τα αριστερά, ο Τζόρβας έδιωξε με γροθιές και ο Ίβιτς προσπάθησε να σπρώξει με το κεφάλι την μπάλα στα δίχτυα, με τον Καντέ να παρεμβάλλεται τελευταία στιγμή.

Έχουν κερδίσει μέτρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο οι γηπεδούχοι και πιέζουν, εμποδίζοντας την ανάπτυξη του Παναθηναϊκού.

10' ΓΚΟΛ 1-0 Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ! Ο Λέτο κέρδισε φάουλ ένα μέτρο έξω από την περιοχή και ο Σωτήρης Νίνης, που ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χαλκιά.

8' Ίδια φάση με τον Πορτογάλο ξανά πρωταγωνιστή, ο Σαλπιγγίδης δεν προλαβαίνει να πλασάρει.

Καμία ευκαιρία στα πρώτα λεπτά του ματς. Μοναδικό αξιοσημείωτο, ένα εξαιρετικό σόλο του Βιεϊρίνια από τα αριστερά, ο οποίος πέρασε εντυπωσιακά δυο παίκτες των "πρασίνων" αλλά η σέντρα του δεν ήταν καλή.

1' Έναρξη του αγώνα.



ΠΑΟΚ (Χάβος): Χαλκιάς, Γκαρσία, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης, Κοντρέρας, Λίνο, Βιεϊρίνια, Ίβιτς (82' Αρίας), Σνάουτσνερ (46' Μουσλίμοβιτς), Τσουκαλάς (60' Αθανασιάδης), Έτο.

Στον πάγκο: Κρέσιτς, Ελ Ζαρ, Μαλεζάς, Σαβίνι

ΠΑΟ (Φερέιρα): Τζόρβας, Μαρίνος, Σαριέγκι, Καντέ, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης (90+2' Σιμάο), Ζιλμπέρτο, Νίνης (68' Καραγκούνης), Λέτο, Χριστοδουλόπουλος, Γκοβού (45' Ιωαννίδης).

Στον πάγκο: Καπίνος, Πλεσί, Δημούτσος, Πετρόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Καρσιώτης (Κορινθίας)

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα



Τελικά η επιθυμία του Πάμπλο Κοντρέρας έγινε πραγματικότητα. Ο Χιλιανός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Παναθηναϊκό, παρά το γεγονός ότι έφτασε στη Θεσσαλονίκη μόλις το απόγευμα του Σαββάτου. Η τελευταία προπόνηση της ομάδας πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα και αμέσως μετά ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Συγκεκριμένα, αυτή απαρτίζεται από τους: Χαλκιά, Κρέσιτς, Αθανασιάδη, Μαλεζά, Μπαλάφα, Σαλπιγγίδη, Τσουκαλά, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Ετο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια.

Γίνονται θαύματα εν έτει 2011; Ο Τζιμπρίλ Σισέ μάλλον το πιστεύει. Ο Γάλλος πέρα από κάθε προσδοκία, αν και δεν προπονήθηκε, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Αν και η συμμετοχή του στο ματς θεωρείται σχεδόν απίθανη, ποιος μπορεί να ξεγράψει τον αρχηγό; Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος έχει τόσο μεγάλη πίστη στην ομάδα και τις δυνατότητες της, που δεν αποκλείεται ακόμη και από τα… πιτς να δείξει το δρόμο προς τη νίκη και ακόμη ένα θαύμα: το πρωτάθλημα!

Τη θέση του Σισέ στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Αντώνης Πετρόπουλος, με τον Σίντνεϊ Γκοβού να είναι η άλλη λύση για την κορυφή της επίθεσης. Στα πλάγια θα παραταχθούν, αν δεν γίνει κάποια έκπληξη οι Λέτο και Χριστοδουλόπουλος, με τους Νίνη, Κατσουράνη και Ζιλμπέρτο να αποτελούν την τριάδα στα χαφ, εκτός κι αν δεν μπορεί ο Βραζιλιάνος, οπότε θα ξεκινήσει ο Σιμάο. Την θέση του τιμωρημένου Βύντρα στα δεξιά της άμυνας θα πάρει ο Μαρίνος, ελλείψει και του τραυματία Σεϊταρίδη, ο Σπυρόπουλος θα είναι και πάλι το αριστερό μπακ, ενώ από τη στιγμή που ο Μπουμσόνγκ δεν είναι διαθέσιμος, θα διατηρηθεί το δίδυμο Καντέ-Σαριέγκι μπροστά από τον Τζόρβα, ο οποίος επανέρχεται κάτω από τα δοκάρια.

Τι έκαναν στον πρώτο γύρο

Ο Παναθηναϊκός στο άδειο λόγω τιμωρίας Ολυμπιακό Στάδιο, επικράτησε με σκορ 1-0 και μοναδικό σκόρερ της αναμέτρησης τον Λουκά Βύντρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x