Stoiximan Super League

Και τώρα πλέι-οφ

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό απογοήτευσε τους παίκτες και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ περισσότερο λόγω της καλής εμφάνισης η οποία δεν συνοδεύτηκε από ένα ανάλογο αποτέλεσμα. Ακόμη κι έτσι όμως δεν χάνουν την αισιοδοξία τους, με τον Μάκη Χάβο να δηλώνει σίγουρος ότι οι παίκτες του μπορούν να πάρουν την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα μέσω των πλέι-οφ. Ανησυχία για Βλάνταν Ίβιτς.

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό απογοήτευσε τους παίκτες και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ περισσότερο λόγω της καλής εμφάνισης η οποία δεν συνοδεύτηκε από ένα ανάλογο αποτέλεσμα.

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για αδικία, ο Αντελίνο Βιεϊρινια έκανε λόγο για πλασματική θέση του «Δικεφάλου του Βορρά» στο πρωτάθλημα, και ο Μάκης Χάβος εξέφρασε την πίστη του, πως οι παίκτες του μπορούν να επαναλάβουν το περσινό επίτευγμα και να πάρουν τη δεύτερη θέση της Σούπερ Λίγκας και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσω των πλέι-οφ.

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν τα ανάμικτα συναισθήματα που ακολούθησαν της ήττας από τους «πράσινους» για το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ. Το κλίμα στην ομάδα παραμένει πολύ καλό και πλέον συγκεντρώνονται στα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Σκοπός να παραμείνουν ή εάν είναι δυνατόν να μειώσουν την διαφορά από την δεύτερη θέση έτσι ώστε να πλασαριστούν με καλύτερη βαθμολογία στα πλέι-οφ.

«Δίνουμε συγχαρητήρια στους παίκτες όταν κερδίζουν αλλά σήμερα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια για την προσπάθεια που έκαναν», τόνισε –αρχικά- ο Μάκης Χάβος στη συνέντευξη Τύπου, ενώ προς το τέλος της αναφέρθηκε στη διαφορά που έχει αποκτήσει ο Παναθηναϊκός από την ομάδα…

«Ο στόχος μας είναι να βγούμε πρώτοι στα πλέι-οφ. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα ακόμη. Η διαφορά με τον Παναθηναϊκό θα μειωθεί», κατέληξε.

Ενοχλήσεις ο Ίβιτς
Έντονη ανησυχία υπάρχει στον ΠΑΟΚ για τον Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος –μετά το παιχνίδι- διαμαρτυρόταν αρκετά για ενοχλήσεις στο γόνατο στο οποίο έχει υποβληθεί σε εγχείρηση. Σήμερα θα κάνει εξετάσει για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει πρόβλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x