Γενικά

«Κανονικά και μόνο στο Κατάρ το Μουντιάλ»

Τις όποιες προτάσεις για να διεξαχθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ το 2022 χειμώνα, ώστε να αποφευχθούν οποιαδήποτε προβλήματα ζέστης, απέρριψε μια και καλή ο Σεπ Μπλάτερ. Ο πρόεδρος της FIFA, ξεκαθάρισε επίσης πως όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν μόνο στο Κατάρ, βάζοντας τέλος στις φήμες για συνδιοργάνωση με γειτονικές χώρες.

Τις όποιες προτάσεις για να διεξαχθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, το 2022, χειμώνα, ώστε να αποφευχθούν οποιαδήποτε προβλήματα ζέστης, απέρριψε μια και καλή ο Σεπ Μπλάτερ. Ο πρόεδρος της FIFA, ξεκαθάρισε επίσης πως όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν μόνο στο Κατάρ, βάζοντας τέλος στις φήμες για συνδιοργάνωση με γειτονικές χώρες.

«Είναι δεδομένο ότι οι αγώνες θα διεξαχθούν κανονικά το καλοκαίρι και όλοι τους στο Κατάρ. Υπάρχουν απόψεις για τη διεξαγωγή των αγώνων το χειμώνα, για να αποφευχθεί η ζέστη του καλοκαιριού, αλλά τόσο η FIFA, όσο και η οργανωτική επιτροπή του Κατάρ έχουμε αποφασίσει να μην αλλάξουμε το χρονοδιάγραμμα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ισχυρόας άνδρας της παγκόσμια ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας στο ραδιόφωνο του BBC.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x